Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Robin


Gecertificeerd coach
Direct gratis kennismakingsgesprek plannen
 • Utrecht, Amsterdam
 • 1 jaar ervaring
 • #samensterktegencorona
 • Particulier:
  € 125.00 per uur incl. btw
  Bekijk particulieren trajecten
  Aantal sessies
  Prijs
  5
  € 575.00
  Zakelijk:
  € 150.00 per uur excl. btw
  Bekijk zakelijke trajecten
  Aantal sessies
  Prijs
  5
  € 695.00
 • Geaccrediteerd door
  • NOBCO EMCC European Foundation coach
 • Talen
  • Nederlands
  • Engels
 • Gratis intake gesprek
The privilige of a lifetime is being who you are ~ Joseph Campbell

Dit ben ik:

Positief - Empowering - Praktisch Ik haal ontzettend veel voldoening uit mensen te laten shinen! In je huidige werk, in een nieuwe uitdaging of als ondernemer. Ik luister naar je verhaal en ervaringen, vraag door en spiegel om nieuwe inzichten en perspectieven naar boven te halen. Ik haal je talenten naar boven en we onderzoeken hoe je deze optimaal kunt inzetten in je huidige werkomgeving, een werksituatie waar jij beter tot je recht komt of om je eigen onderneming te laten groeien.
Je kunt bij mij terecht voor loopbaancoaching en ondernemerscoaching. Ik werk graag met hoogopgeleide, ambitieuze mensen die hun talenten willen inzetten om impact te maken met wat ze doen.

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit? Ben je niet bang om naar jezelf te kijken en wil je graag groeien? Dan geef ik jouw persoonlijke groei graag een boost! Ik zet mijn ruime ervaring bij grote organisaties en als ondernemer en coach én mijn positieve energie graag in om je te empoweren, uit te dagen en te ondersteunen in je volgende stap.

Ik help je graag bij vraagstukken op de volgende thema's:

Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:

Ik begin vrijwel alle sessies met een talentenscan om te kijken waar jouw talenten liggen, welke wel en niet zijn ontwikkeld en hoe het zit met je persoonlijke balans. Daarna gaan we samen kijken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. We maken een deep dive in wie je bent, wat je wilt, waar je voldoening van krijgt en wat je belemmert. Je kunt kiezen voor een algemeen coachtraject waar we aan de hand van praktijkvoorbeelden inzicht creëren in jouw patronen en gaan oefenen met nieuw gedrag. Je kunt ook kiezen voor een loopbaan coachtraject of een ondernemers coachtraject waar we in een speciaal programma met jouw coachvraag aan de slag gaan.

Het loopbaancoaching traject:
Heb jij na een aantal functies het idee dat je niet helemaal in het juiste loopbaantraject zit? Voel je dat er een meer inspirerende werkplek op jou wacht? Ben je op zoek naar een loopbaancoaching traject waar je vooral inzicht krijgt in waar je van nature goed in bent, waar je meer voldoening kunt ervaren en in welke omgeving je je talenten optimaal kunt inzetten? Dan ga ik graag met je aan de slag.

In een aantal sessies ga ik je ondersteunen en uitdagen om jezelf nóg beter te leren kennen, te verkennen hoe en waar jij het beste tot je recht komt, en welke werkomgeving helemaal bij jóu past. Je krijgt je eigen online werkboek. Hierin ga je in je eigen tempo via vragen en oefeningen op zoek naar je drijfveren, waarden, passies, missie en jouw ideale werkomgeving. Deze bespreken we en diepen we uit in de coachsessies. Zo werken we in een aantal gesprekken toe naar concrete scenario's die aan al je eisen en wensen voldoen en die je in de praktijk gaat verkennen.

Het ondernemerscoaching traject:
Ben jij een ambitieuze ondernemer in de start-upfase en merk je dat je wel wat begeleiding kan gebruiken in het groeien in je rol als ondernemer? Wil je meer inzicht in hoe je zelf beter tot je recht komt, en welke mensen je om je heen nodig hebt om jouw missie te realiseren? In de sessies gaan we dieper in op thema's die voor jou belangrijk zijn. Bijvoorbeeld wat voor ondernemer ben ik? Hoe creëer ik focus op de juiste dingen? Hoe kan ik het op míjn manier doen? Hoe kan ik mijn talenten en competenties ontwikkelen om patronen te doorbreken en succes te bereiken.
In de sessies komen ook vaak inhoudelijke, zakelijke, groei- en teamvraagstukken ter sprake waar ik een klankbord en sparringpartner voor je kan zijn.

Hoeveel sessies heb je nodig?
Dat ligt helemaal aan jouw behoeften en voortgang. Zo'n 5-6 sessies is gemiddeld, maar jij bepaalt zelf hoeveel sessies je wilt afnemen. Je kunt per keer betalen, of je kunt gebruik maken van een trajectkorting.

Hoe zit het met die talentenscan?
De talentenscan, ODC, is een enorm krachtig instrument die je aangeboren talenten naar boven haalt. Deze zijn vaak onbewust. Wanneer je deze leert identificeren en gebruiken, ga je veel meer plezier en energie halen uit alles wat je doet. Ook geeft de meting inzicht in welke talenten en competenties je in je dagelijkse leven gebruikt, hoe je je natuurlijke potentieel nog beter kunt inzetten en hoe je meer in balans kunt komen, zodat je meer energie krijgt van wat je doet, en energielekken leert herkennen en vermijden.
De inzet van de talentenscan is facultatief, maar kan ik warm aanraden omdat dit de inzichten enorm versnelt en verdiept. De scan doe je in slechts 15 minuten voor een eenmalige extra investering van 175.

Waar spreken we af?
De coachgesprekken kunnen digitaal of live plaatsvinden, wat jij fijn vindt. Ik maak gebruik van coachplekken in Utrecht, ik heb een fijn kantoor in Amsterdam, maar ben ook flexibel om elders af te spreken.

Enthousiast geworden of heb je nog vragen?
Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt!

Deze soorten coaching bied ik aan:

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd:

Opleidingen

Leergang Professioneel coachen Coaching Academy International - 2020 - 2020
Psychologie Universiteit Utrecht - 1995 - 2002

Certificaten

ODC certified professional ODIN Company - 2017
Life coaching certificate course Achology - 2019

Coach vormen:

Methodieken:

Ontwikkelingsgericht coachenPositieve psychologie coachenOplossingsgericht coachen
Samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Versturen
Mijn locaties
Kaart bekijken
Mijn beoordelingen - gemiddeld beoordeeld met een 0 uit 0 beoordelingen Review toevoegen Lees alle beoordelingen
Review toevoegen
A. Algemene vragen
B. Jouw ervaring met Robin Uw beoordeling is van invloed op de score
Algemeen
Wat is je algemene indruk van de coaching/begeleiding?
Coach
Wat vond je van de inzet en betrokkenheid van de coach?
Wat vond je van de flexibiliteit van de coach?
Inhoud
Wat vond je van de toegepaste methodes en de vakkkennis van de coach?
Wat vond je van de professionaliteit van de coach?
Effectiviteit
Hoe beoordeel je het resultaat van de coaching/begeleiding?
Organisatie
Wat vond je van de faciliteiten (vb locatie, of online mogelijkheid) die de coach aanbiedt?
Hoe was de bereikbaarheid van de coach?
Hoe beoordeel je de sfeer tijdens het traject?
C. Kun je ons iets meer vertellen? Het duurt maar een minuutje!
Verstuur review

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...