Sfeerbeeld

Opruim coaching

Wil jij graag een opgeruimd huis maar weet je niet waar je moet beginnen? Veel mensen stellen het opruimen van ongebruikte en/of overtollige spullen uit, totdat ze er echt last van krijgen. Hoe ga je dan gestructureerd alles opruimen om weer opnieuw overzicht te krijgen in je huis? Het gaat erom dat je bewust wordt van wat je wilt doen in huis en welke spullen je daarvoor nodig hebt. Een opgeruimd huis zorgt niet alleen voor rust in je huis maar ook in je hoofd!

WAT IS OPRUIM COACHING?

Volle kasten, geen overzicht, ruimtegebrek, vaak iets kwijt of een onoverzichtelijke mailbox. Het zijn situaties waar veel mensen mee te maken hebben. Ze hebben er last van en willen het graag veranderen. Maar hoe? Een opruimcoach biedt uitkomst!

Een opruimcoach helpt je niet alleen met het opruimen van je huis en het terugkrijgen van overzicht. Vaak is er een vicieuze cirkel waar je in zit. Het gebrek aan overzicht komt niet alleen terug in je huis maar ook in geldzaken en sociale netwerken. Patronen worden herkent en worden doorbroken.

OPRUIM COACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Ik ervaar stress en wil meer ontspannen.
  • Hoe houd ik het speelgoed van mijn kinderen beter georganiseerd?
  • Ik heb geen tijd om op te ruimen?
  • Ik zie door de bomen het bos niet meer en weet niet waar ik moet beginnen met organiseren.
  • Ik kan geen afscheid nemen van spullen.


WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET OPRUIM COACHING?

Voel jij je onrustig in je eigen huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Een opruimcoach helpt jou opruimen, organiseren en keuzes maken. Een opruimcoach zorgt voor een opgeruimd en overzichtelijk huis en leert hoe jij structuur kunt aanbrengen en houden.

 

“ THE OBJECTIVE OF CLEANING IS NOT JUST TO CLEAN, BUT TO FEEL HAPPINESS LIVING WITHIN THAT ENVIRONMENT. ”

STARTEN MET DE GROTE SCHOONMAAK?

Stap 1

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW OPRUIM COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze opruim coaches.

Onze coaches

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenunit.

Profielfoto
Melissa
Kindvriendelijk | Empathisch | Meedenkend
Heel Nederland
1 jaar ervaring
Profielfoto
Christie
Doelgericht | Vertrouwen | Motiveren
Heel Nederland
11 jaar ervaring
Profielfoto
Lilian
Honesty | Empathy | Fun
Amsterdam
8 jaar ervaringGecertificeerd

Waardevolle ervaringen

- Deborah

Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest.

- Jeroen

Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren.

- Manon

Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. 
Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen.

Tim

Toen ik eenmaal de stap had genomen om een coachtraject te gaan doen was het lastig om de juiste coach te vinden. Door Coach Circle had ik snel overzicht van de coaches in mijn omgeving en kon ik online een selectie maken. Fantastisch!

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.