Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Waarom is er mama coaching speciaal gericht op moeders?

Het moederschap vraagt veel van een moeder en het is lastig om de juiste balans te vinden en ook voldoende aandacht aan jezelf te besteden. Om deze reden is mama coaching ontstaan, want juist een moeder die vaak anderen centraal stelt verdient het om lekker in haar vel te zitten en te doen waar zij gelukkig van wordt!

Moeders zijn van nature zorgzaam en zeker in de huidige samenleving wordt er veel van ze gevraagd. Ze hebben een gezin en huishouden te runnen en willen uitblinken in hun werk en als partner. Soms is het lastig om alle ballen hoog te houden en je energie goed te verdelen over alles. Een mama coach begeleidt jou terug naar je kern en helpt jou om weer met volle energie en genietend door het leven te gaan!

Er zijn verschillende mama coaches actief in Nederland. Vaak zijn het ervaringsdeskundigen die weten waar jij als moeder mee te maken krijgt. Samen zorgen jullie ervoor dat jij lekker in je vel zit als moeder maar ook met andere petten op zoals werknemer/ondernemer, vriendin en/of partner! 
 

Voorbeelden van hulpvragen mama coaching:

  • Ik wil meer geluk ervaren in het moederschap;
  • Hoe houd ik alle ballen hoog?
  • Ik heb het gevoel dat ik op alle vlakken tekort schiet;
  • Ik ben een slechte moeder;
  • Ik wil weer rust ervaren en mijn gedachten kunnen stopzetten; 
  • Hoe ga ik om met de verschillende petten die ik heb?
  • Hoe krijg ik mijn energiepeil weer omhoog?
  • Door mijn perfectionisme is het moederschap zwaar! 

 

 

 


 

 

‘Je hoeft niet perfect te zijn om een goede moeder te zijn’

Wat kan ik verwachten van coaching voor moeders?

Om een coachingstraject succesvol te laten zijn is vertrouwen en klik de belangrijkste factor. Maak daarom niet direct een keuze maar ga op intakegesprek bij verschillende mama coaches. Zo krijg je een beeld van wat er allemaal mogelijk is en kun jij aanvoelen of het klikt.

Een gemiddeld coachtraject voor moeders duurt 5 a 6 sessies van 1,5 uur. De mama coach naar keuze kan jou meer vertellen wat jij nodig hebt. Coachingstrajecten zijn altijd maatwerk!
 

Welke resultaten kun je verwachten met een mama coach?

Een mama coach helpt jou om terug balans te vinden in je leven, jezelf weer centraal te stellen en daarnaast natuurlijk een fantastische moeder te zijn (wat je al bent maar waar je soms zelf over twijfelt!). Vind via Coach Circle een mama coach die bij jou past! 

Hey mama, heb jij behoefte aan meer ontspanning en rust?

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD WAT JOUW MAMA COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan vrijblijvend iets in met een van onze mama coaches en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest. - Deborah
Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen. - Manon
Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren. - Jeroen
 
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...