Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Hoe kan een ondernemerscoach jou helpen succesvol te zijn als ondernemer?

Hoe word je een succesvolle ondernemer?

Ondernemer is kansen zien, doen en verantwoorde risico’s durven nemen. Ondernemen is het organiseren van arbeid en kapitaal met het doel producten en/of diensten te leveren. 

Of je nu startende ondernemer bent of al jarenlange ervaring hebt en al verschillende bedrijven hebt opgebouwd; iedere ondernemer stelt de vraag ‘wat moet ik doen om succesvoller te worden als ondernemer?’ Hoe fijn zou het zijn om iemand te hebben om ideeën voor te leggen als sparringpartner en iemand die je blijft triggeren om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen?

Steeds meer ondernemers maken gebruik van professionele coaching. De ondernemerscoach is een groeiend fenomeen en helpt, ook in Nederland, inmiddels talloze mkb’ers aan waardevolle adviezen, een luisterend oor en nieuwe inzichten. Maar waarom zou je als zelfstandige eigenlijk je zuurverdiende geld spenderen aan coaching?
 

"Succes in een keuze"

Wat doet een ondernemerscoach?

Als ondernemer heb je soms iemand nodig. Iemand die de klappen van de zweep kent en de waarom achter de ‘waarom’ begrijpt. Iemand die als sparringpartner met je meedenkt. 

Een ondernemerscoach helpt jou niet alleen met kennis maar geeft je ook een spiegel zodat jij de ‘zaag scherp kunt houden’. Het helpt je met het vergroten van je bewustzijn, structuur en ritme, scherp houden van je visie en zelfinzicht. 

Op welke momenten ga je naar een ondernemerscoach toe? 

  • Je zoekt een klankbord op gelijk niveau en met ervaring om mee te sparren;
  • Je wilt verder groeien met je bedrijf en wilt peilen of je wel in de juiste richting aan het denken bent;
  • Je bent op zoek naar een ‘spiegel’ om te voorkomen dat je een tunnelvisie krijgt;
  • Je wilt meer balans tussen inspanning en resultaat;
  • Je wilt nieuwe onderdelen aan je bedrijf toevoegen en zoekt een ervaren coach als adviespartner om je te ondersteunen. 

Redenen om een ondernemerscoach te kiezen:

  • Je krijgt een eerlijk en objectief advies van een gelijkgestemde met ervaring;
  • Een ondernemerscoach helpt jou bij het maken van de juiste keuzes omdat hij/zij foute keuzes voorbij heeft zien komen en hiervan geleerd heeft;
  • Je haalt het optimale uit jezelf;
  • Ondernemerschap kan knap eenzaam voelen en een luisterend oor of bevestiging kan nodig zijn om verder te kunnen;
  • Voorkom een ‘blinde vlek’.

Waar moet ik op letten bij het selecteren van een ondernemerscoach?

Er is een uitgebreid aanbod van ondernemerscoaches. Om je te helpen in je zoektocht heeft Coach Circle ervaringen van andere ondernemers verzameld die jou voorgingen. Zoek een ondernemerscoach die meer ervaring heeft dan jou en luister naar je gevoel!

 

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingJongerencoachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingVerslavingscoachingYoga coaching

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest. - Deborah
Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen. - Manon
Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren. - Jeroen
 

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...