Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Outplacement coaching

WAT IS OUTPLACEMENT COACHING

Het kan iedereen overkomen dat het op je werk niet meer gaat zoals je zou willen. Gebrek aan uitdaging, een reorganisatie waardoor er geen plek meer voor je is of misschien heb je een conflict met een collega. Er zijn heel veel redenenen die ervoor kunnen zorgen dat er geen houdbare situatie is voor alle betrokken partijen en er eigenlijk nog maar één optie is, uit elkaar gaan. 

Outplacement coaching helpt je bij de vraagstukken: wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Vanuit deze basis ga je op zoek naar een passende baan. 

Na het helder krijgen van bovenstaande vraagstukken begeleidt een outplacement coach je in het solliciteren. Het opstellen van een cv en het schrijven van sollicitatiebrief die indruk maakt. Ook een uitgebreide arbeidsmarktoriëntatie en het oefenen van sollicitatiegesprekken maken onderdeel uit van een outplacement coachingstraject. 

OUTPLACEMENT COACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Wat zijn mijn kwaliteiten?
  • Waar ben ik goed in?
  • Welk type bedrijf past bij mijn persoonlijkheid?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Hoe kom ik aan een nieuwe baan die bij me past? 
  • Waar letten werkgevers op?
  • Welke toegevoegde waarde lever ik aan een werkgever?
  • Van welk werk word ik echt gelukkig?
“ WHEN A COMPANY IS LOOKING FOR AN OUTPLACEMENT SERVICE, WHAT THEY REALLY WANT IS TO GIVE ISN'T A PROGRASM. IT'S CARE. ”

HOE ZIET EEN OUTPLACEMENT COACHINGSTRAJECT ERUIT?

Een outplacement coachingstraject wordt vaak betaald door je werkgever maar je kunt hier ook als particulier voor kiezen als je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Je start altijd met een kennismakingsgesprek waarin de coach bekijkt welke stappen er ondernomen kunnen worden naar een droombaan!

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET OUTPLACEMENT COACHING?

Outplacement coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat voor een type baan en bedrijf bij je past. Daarnaast krijg je begeleiding in het opstellen van een cv, het schrijven van sollicitatiebrieven en het orienteren op de arbeidsmarkt om daarmee een baan te vinden die echt bij je past! 

REALISEER VANDAAG NOG DE EERSTE STAP NAAR JOUW DROOMBAAN!

Kom vandaag nog in contact met outplacement coaches die aan jouw gewenste coach criteria voldoen.
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD WAT JOUW OUTPLACEMENT COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze outplacement coaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...