Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Coaching overzicht Zeeland

Het vinden van een coach die bij jou past in Zeeland kan knap lastig zijn. Coach Circle maakt coaching zoeken in omgeving Zeeland transparant en overzichtelijk. Zo heb jij snel een coach gevonden in Zeeland die jou verder helpt! De reviews geven een goed beeld van de kwaliteit van de coach zodat jij de juiste keuze kunt maken voor een coach in de buurt van Zeeland

Hieronder vind je een overzicht van actieve coaches in Zeeland met daarbij vermeld welke soorten coaching en/of specialisatie ze aanbieden en in welke coaching thema’s ze coachen.

In Zeeland zijn 7 coaches actief. De meest voorkomende soorten coaching die worden aangeboden zijn Intuïtieve coaching, Health coaching, Life coaching, Sales coaching, Management coaching en de meest voorkomende coaching thema’s zijn Bewustzijn en zingeving, Spanningsklachten, stress en burn-out, Balans (werk - privé).

Klik door om op de persoonlijke pagina van de coach te komen en neem makkelijk online contact op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Hulp nodig bij je keuze? Je kunt altijd contact met Coach Circle opnemen om je hierbij te helpen.

Coralien Kapelle Veiligheid - Oordeelvrij - Doortastend Hoi, ik ben Coralien, getrouwd en moeder van 3 jongens en woon met ons gezin in Kapelle (Zeeland). Ik houd van mijn gezin en van samen zijn met fam Soorten coaching1. Life coaching2. Stress coaching Coaching thema'sKwaliteit van levenZelfontplooiing en persoonlijke ontwikkelingSpanningsklachten, stress en burn-outOmgaan met (arbeids)conflictenPerfectionisme en kritische blik Elisa Goes Zelfontwikkeling - Luisteren - Integer Soorten coaching1. Loopbaan coaching2. Life coaching Coaching thema'sLoopbaan en carriere ontwikkelingZelfontplooiing en persoonlijke ontwikkelingBewustzijn en zingevingBalans (werk - privé) Cindy Heel Nederland creatief - authentiek - uitdaging Ik ben een ervaren onderwijsspecialist en coach directeuren en leerkrachten in het basisonderwijs. Door gebruik te maken van creatieve en dynamische t Soorten coaching1. Competentie coaching2. Loopbaan coaching3. Burn-out coachingIntuïtieve coaching Coaching thema'sSpanningsklachten, stress en burn-outCompetenties en vaardighedenBewustzijn en zingevingBalans (werk - privé)Communicatie en interactie Mieke Middelburg Liefde - compassie - samenwerken Ik ben een warm en liefdevol persoon die overal mogelijkheden in ziet. Ik wil het beste uit ieder halen, zodat je moeiteloos jezelf mag zijn. Als iede Soorten coaching1. Life coaching2. Bore-out coaching3. Stress coachingHealth coachingIntuïtieve coaching Coaching thema'sKwaliteit van levenZelfontplooiing en persoonlijke ontwikkelingZelfvertrouwen en assertiviteitBewustzijn en zingeving Mandy Heel Nederland Inzicht - Accepteren - Groeien Ik verdiep me in wie jij bent en ga met je mee als jij de stap zet naar een beter leven! Soorten coaching1. Budget coaching2. Life coaching3. Jongerencoaching Coaching thema'sFinanciën Pim Heel Nederland Mensgericht - Doelgericht - Prikkelend "Pim combineert zijn sterke karakter met een kritische blik. Zijn openheid over eigen ervaringen geven een extra dimensie aan het gesprek, met als res Soorten coaching1. Ondernemerscoaching2. Competentie coaching3. Burn-out coachingLife coachingSales coachingManagement coaching Coaching thema'sCultuuromslagLeiderschap en management ontwikkelingBalans (werk - privé)Structureren en organiserenBedrijf starten Brandon Heel Nederland Liefdevol - De kern raken - Warm en Begripvol Mijn naam is Brandon Spaeter en mijn grootste passie is jou ondersteunen in het toe-eigenen van jouw droomleven. Ik zelf heb een lange en donkere reis Soorten coaching1. Life coaching2. Jongerencoaching3. Intuïtieve coaching Coaching thema'sSpanningsklachten, stress en burn-outBewustzijn en zingevingPerfectionisme en kritische blikCommunicatie en interactieAngst, dwang en fobieën
Meld je aan als coach
Waarom CoachCircle?
Altijd een gratis kennismakingsgesprek
Vrijblijvend hulp bij het maken van een keuze voor een coach
Bekijk reviews (ervaringen) van coachees die jou voorgingen
Krijg makkelijk overzicht in opleidingen, certificeringen en accreditaties van coaches
Coach Circle bewaakt de kwaliteit van je coachtraject en de aangesloten coaches
Vind snel een coach die bij jou past en die jou verder helpt
Een moment ogenblik a.u.b...