Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Yoga coaching

WAT IS YOGA COACHING?

Yoga is een eeuwenoude methode uit India. Door yoga te beoefenen creëer je rust in de drukte van het dagelijkse leven. Vastzittende spanning van lichaam en geest kan worden opgelost door houdingen in harmonie met ademhaling te beoefenen. 

Of je nu beginner bent of gevordende yogi, de houdingen zijn zo opgebouwd dat iedereen deze op een eigen niveau kan doen. Daarom kan je op ieder moment van je leven beginnen. 

Vaak beginnen mensen om verscheidene redenen met yoga: om flexibeler te worden, om een strakker lijf te krijgen, om gewicht te verliezen, of om beter te leren relaxen. Van een regelmatige beoefening van yoga word je fitter, krijg je een betere vorm, word je sterker, kalmer en beter in staat om te gaan met de stress van het dagelijkse leven.

Onder begeleiding van jouw coach die jou op een professionele manier ondersteunt werk je om even niet te moeten, te vinden en te denken.

YOGA COACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Ik wil beter leren omgaan met de stress in mijn dagelijkse leven.
  • Ik wil fitter en energieker zijn.
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik minder pieker?
  • Hoe creëer ik rust in alle hectiek van de dag?
  • Ik wil flexibeler worden.
  • Ik wil mijn lichaam krachtiger maken.
“ YOU MAY NOT BE ABLE TO CONTROL THE WHOLE WORLD, BUT YOU MAY LEARN TO CONTROL YOUR INNER WORLD THROUGH YOGA. ” Debasish Mridha

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET YOGA COACHING?

Door yogabeoefening kun je leren je gevoelens en gedachten te ‘managen’. Je laat je je niet meer zo meeslepen door je emoties en drukte in je hoofd. Ook kun je opkomende stress in je lichaam beter herkennen, zelfs vóór het gaat vastzitten in je lijf. Zo bereik je mentale rust als gevolg van het werken met je lichaam. Je zult merken dat je minder moe bent en dat je lichaam krachtiger en soepeler wordt.

NAMASTÉ!

Kom vandaag nog in contact met yoga coaches die aan jouw gewenste coach criteria voldoen.
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW YOGA COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze yoga coaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...