Inloggen
Beoordeeld met een 9.3

Professioneel coachpool beheer

Waar vind ik de juiste coaches voor mijn medewerkers? Met hoeveel coaches doet jouw organisatie jaarlijks zaken? Of heb je geen idee? Dat is niet vreemd, want het aanbod is groot en de kwaliteitsselectie is lastig en tijdrovend aan de voorkant. Daarnaast zijn veel coaches ZZP’er en kost het contractmanagement enorm veel tijd voor organisaties.

Veel afdelingen en medewerkers zijn vaak betrokken bij dit proces: human resources, de medewerkers zelf, de manager en vaak ook nog inkoop en de financiële administratie. 

Een organisatie kan veel geld en tijd besparen door hier meer grip op te krijgen! 
 

Geïnteresseerd in coaching voor jouw medewerkers?

Persoonlijk contact

Werk samen met een adviseur die zicht verdiept in de organisatie en de kwaliteit waarborgt. Daarnaast houdt de adviseur de coaches in de coachpool op de hoogte van ontwikkelen binnen de organisatie. 

Matching op maat

Wij matchen op basis van 'harde' criteria zoals opleiding en jaren ervaring maar houden ook rekening met persoonlijke waarden. Coaching blijft mensenwerk en de effectiviteit ervan wordt bepaald door een klik. 

Coachpool beheer

Wij werven en beheren een optimale coachpool op basis van afgesproken criteria. Mogelijkheid om interne en externe coaches vanuit eigen netwerk te combineren. 

Kwaliteit

Coach Circle is het nummer 1 coaching platform van Nederland waar u als bedrijf snel een kwaliteitsselectie kunt maken op basis van de reviews die coachees achterlaten. Dit zijn immers de ervaringsdeskundigen! 
 

Overzichtelijk

Dagelijks onderhouden wij het contact met vele coaches om hen te helpen aan passende coachees te komen. Met procurement & supplier management richt Coach Circle de administratie, de facturatie en de interne processen optimaal in, zodat u alles overzichtelijk heeft en helemaal ontzorgt wordt. Onze werkwijze is transparant, persoonlijk en integer waarbij uw resultaat voorop staat. 
 

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JE ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Bartje is een fijne coach. Ze is heel toegankelijk; tijdens het eerste coachingsgesprek voelde ik me gelijk op mijn gemak. Verwacht vooral geen sessie over de diepste krochten van je psyche, maar juist een constructief gesprek over de uitdagingen die je in de werk- of privésituatie hebt. Door haar coachingstraject heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedragspatronen en valkuilen die daarbij op de loer liggen. Bartje heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen blinde vlek en ook handvatten geboden om hier aan te werken. Heel waardevol! Anne
Sandra weet in korte tijd inzichtelijk te maken wat voor jou belangrijk is en hoe je dit kunt bereiken. Maarten
Hele fijne begeleiding met een persoonlijke en praktische aanpak. Veel ondersteuning maar ook veel vanuit jezelf laten komen. Bart
Eline
Een betere versie van mezelf! Ik kwam binnen met een doel en ging weg met zoveel meer kennis over mezelf. Ik heb Nikkie ervaren als een sterke en rustige vrouw. Ze luistert met veel geduld en zorgt voor een prettige sfeer. Ik heb tijdens de sessies geleerd dat mijn gevoel mij altijd wat vertelt en dat ik hier naar mag en soms zelfs moet luisteren. Ik heb grote stappen gezet en voor mezelf leren kiezen. Dankzij het coachingstraject heb ik voor mijn droom durven kiezen en ben ik nog sterker geworden. Nogmaals 1000 maal dank! Souad
 
Een moment ogenblik a.u.b...