Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Carrière coaching | Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Wat doet een carrièrecoach?
Ga jij met steeds minder energie naar je werk? Twijfel je vaker of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt op loopbaangebied? Weet je niet welk beroep of studie goed past bij jouw persoonlijkheid en kwaliteiten? Een carrièrecoach kan uitkomst bieden!

Loopbaancoaching is een ontwikkelingsproces door middel van gestructureerde en gerichte gesprekken. Je verwerft inzichten over jou als persoon en leert hoe je deze inzichten kunt inzetten in een functie of studie waarin jij je passie kwijt kunt. Een goede loopbaancoach helpt je ambities verder vorm te geven!

Hoe ziet een carrière coach traject eruit?
Een carriere coach staat eerst stil bij wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Waarvoor kom jij je bed uit en waar haal jij energie uit? Ieder coachtraject wordt op maat gemaakt. Samen met de loopbaancoach krijg jij inzicht in je drijfveren, kwaliteiten en wensen. Zo kom je erachter welke functie en/of studie werkelijk bij je past en welke stappen je moet ondernemen om op die plek uit te komen waar je wilt zijn. Deze vorm van coaching is altijd gericht op de toekomst. 

"Zit er meer in je dan er nu uitkomt?"

Een carriere coach kan jou helpen bij vraagstukken zoals:

  • Ik ga niet meer met plezier naar mijn werk, wat moet ik doen?
  • Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
  • Ik heb geen idee wat bij mij past?
  • Wat is de juiste studie op functie voor mij?
  • Welke richting moet ik kiezen voor mijn carrière? 

Welke resultaten kun je verwachten van carriere coaching?
Het succes van elk coachtraject start bij je eigen intrinsieke motivatie. Carrière Coaching helpt bij het (her)- ontdekken van je talenten, het vergroten van je zelfvertrouwen op carrière gebied, het terugkrijgen van motivatie en energie en bijvoorbeeld meer zelfinzicht. 

Hoe start ik met zoeken naar een goede carrièrecoach?
Er zijn heel veel verschillende loopbaancoaches. Iedereen mag zich in Nederland loopbaancoach noemen omdat het geen beschermd beroep is. Dat vraagt van jou dus een kritische blik wanneer je op zoek bent naar iemand die je kan helpen je loopbaan te ontwikkelen. Het Coach Circle platform maakt loopbaancoaching transparant. Je kunt filteren op de criteria die voor jou belangrijk zijn en online contact opnemen met de coach van jouw keuze. 


 

BENIEUWD NAAR WAT EEN CARRIÈRE COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze carrièrecoaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...