Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Coaching overzicht Flevoland

Het vinden van een coach die bij jou past in Flevoland kan knap lastig zijn. Coach Circle maakt coaching zoeken in omgeving Flevoland transparant en overzichtelijk. Zo heb jij snel een coach gevonden in Flevoland die jou verder helpt! De reviews geven een goed beeld van de kwaliteit van de coach zodat jij de juiste keuze kunt maken voor een coach in de buurt van Flevoland

Hieronder vind je een overzicht van actieve coaches in Flevoland met daarbij vermeld welke soorten coaching en/of specialisatie ze aanbieden en in welke coaching thema’s ze coachen.

In Flevoland zijn 7 coaches actief. De meest voorkomende soorten coaching die worden aangeboden zijn Rouw coaching, Performance coaching, Relatie coaching en de meest voorkomende coaching thema’s zijn Zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling, Competenties en vaardigheden, Persoonlijke effectiviteit.

Klik door om op de persoonlijke pagina van de coach te komen en neem makkelijk online contact op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Hulp nodig bij je keuze? Je kunt altijd contact met Coach Circle opnemen om je hierbij te helpen.

Sabrina Lelystad Eerlijk - Betrouwbaar - Zorgvuldig Ik vind het belangrijk om mensen te helpen hun eigen kracht te vinden en wil daar graag bij ondersteunen. Ik ga uit van het principe: "Ontdek, Waardee Soorten coaching1. Rouw coaching2. Jongerencoaching3. Life coaching Coaching thema'sZelfontplooiing en persoonlijke ontwikkelingRouwverwerkingZelfvertrouwen en assertiviteitPersoonlijke effectiviteitStructureren en organiseren Martin Heel Nederland Verbindend - Deskundig - Empatisch Ik ben een zelfbewuste man die positief in het leven staat. Ik volg mijn hart in alles wat ik doe en ben altijd bewust en op zoek naar de kleine mooie Soorten coaching1. Intuïtieve coaching2. Startup coaching3. Life coachingRouw coaching Coaching thema'sRouwverwerkingCompetenties en vaardighedenBewustzijn en zingevingCommunicatie en interactieBedrijf starten Rosa Almere Gelijkwaardig - Empathie - Oprechte interesse Ik ben oud geboren zoals mijn moeder altijd zegt. Ik ben extravert en gezelligheid is mijn grootste vreugde. Ik hou van dansen, lekker eten en exotisc Soorten coaching1. Life coaching2. Jongerencoaching3. Competentie coaching Coaching thema'sSpanningsklachten, stress en burn-outZelfvertrouwen en assertiviteitCompetenties en vaardighedenBalans (werk - privé)Perfectionisme en kritische blik Barbara Heel Nederland Beweging - Aandacht - Verbinding Mijn passie is wandelen en samenwerken. De natuur is mijn inspiratiebron. Bergen hebben een grote aantrekkingskracht op mij omdat er een enorme oerkra Soorten coaching1. Management coaching2. Competentie coaching3. TeamcoachingPerformance coaching Coaching thema'sZelfontplooiing en persoonlijke ontwikkelingLeiderschap en management ontwikkelingSamenwerken met collega's of functioneren in een teamTeamvorming en teamontwikkelingPersoonlijke effectiviteit Monique Almere Ontwikkelen - Uitdagen - Zelfreflectie Mijn naam is Monique, moeder van 3 volwassen kinderen en 32 jaar getrouwd met mijn grote liefde. Mijn allergrootste interesse in het leven is mensen e Soorten coaching1. Relatie coachingRelatie coaching Coaching thema'sRelatie Priscilla Heel Nederland Transparant - Persoonlijk - Toegankelijk Mijn naam is Priscilla 35 jaar en ik praat het liefst de hele dag over geld. Ik woon in Almere samen met mijn twee dochters Lisa van 8 en Anna van 4. Soorten coaching1. Budget coaching Coaching thema'sCompetenties en vaardighedenFinanciënStructureren en organiseren Marcel Heel Nederland Eerlijkheid - Gezamenlijkheid - Bescheidenheid Met 55 jaar levenservaring en als leidinggevend militair met vier uitzendingen achter de rug heb ik een goed gevoel bij al die leidinggevenden die zic Soorten coaching1. Management coaching2. Executive coaching3. Burn-out coaching Coaching thema'sZelfontplooiing en persoonlijke ontwikkelingSpanningsklachten, stress en burn-outLeiderschap en management ontwikkelingProfileren en zichtbaarheidPersoonlijke effectiviteit
Meld je aan als coach
Waarom CoachCircle?
Altijd een gratis kennismakingsgesprek
Vrijblijvend hulp bij het maken van een keuze voor een coach
Bekijk reviews (ervaringen) van coachees die jou voorgingen
Krijg makkelijk overzicht in opleidingen, certificeringen en accreditaties van coaches
Coach Circle bewaakt de kwaliteit van je coachtraject en de aangesloten coaches
Vind snel een coach die bij jou past en die jou verder helpt
Een moment ogenblik a.u.b...