Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Coaching overzicht Flevoland

Het vinden van een coach die bij jou past in Flevoland kan knap lastig zijn. Coach Circle maakt coaching zoeken in omgeving Flevoland transparant en overzichtelijk. Zo heb jij snel een coach gevonden in Flevoland die jou verder helpt! De reviews geven een goed beeld van de kwaliteit van de coach zodat jij de juiste keuze kunt maken voor een coach in de buurt van Flevoland

Hieronder vind je een overzicht van actieve coaches in Flevoland met daarbij vermeld welke soorten coaching en/of specialisatie ze aanbieden en in welke coaching thema’s ze coachen.

In Flevoland zijn 3 coaches actief. De meest voorkomende soorten coaching die worden aangeboden zijn Financieel, Opruim coaching, Re-integratie coaching, Persoonlijk, Kinder coaching en de meest voorkomende coaching thema’s zijn Zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling, Zelfvertrouwen en assertiviteit, Persoonlijke effectiviteit.

Klik door om op de persoonlijke pagina van de coach te komen en neem makkelijk online contact op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

Hulp nodig bij je keuze? Je kunt altijd contact met Coach Circle opnemen om je hierbij te helpen.

Meld je aan als coach
Waarom CoachCircle?
Altijd een gratis kennismakingsgesprek
Vrijblijvend hulp bij het maken van een keuze voor een coach
Bekijk reviews (ervaringen) van coachees die jou voorgingen
Krijg makkelijk overzicht in opleidingen, certificeringen en accreditaties van coaches
Coach Circle bewaakt de kwaliteit van je coachtraject en de aangesloten coaches
Vind snel een coach die bij jou past en die jou verder helpt
Een moment ogenblik a.u.b...