Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Sales coaching

WAT IS SALES COACHING?

Wat maakt het verschil bij een succesvolle sales professional? Hoe haal je maximaal rendement uit commerciële acties? Hoe vergroot jij je persoonlijke effectiviteit om daarmee beter resultaat te halen? Allemaal vragen die belangrijk zijn in een commerciële omgeving.

Sales is een vak, en een vak kun je leren. Maar wat maakt het verschil tussen een succesvolle en een minder succesvolle sales professional? Leren verkopen leer je vrijwel nooit op school of college. Sales Managers sturen vaak op resultaten en vertellen vanuit hun ervaring wat je moet doen om succesvol te zijn. Een Sales coach richt zich op jou als persoon en gaat samen met jou op zoek naar de manier die bij jou past. Authenticiteit is in sales een belangrijke voorwaarde voor succes.

Een sales coach stelt jou als sales professional centraal en richt zich op het effectief inzetten van jouw aanwezige kwaliteiten om hiermee je resultaat te verbeteren. De coaching is gericht op het creëren van zelfbewustzijn, overzicht in werkzaamheden, het veranderen van gedrag en het laten groeien van vertrouwen in jezelf! 

De sales coach gaat vaak mee op klantgesprekken om hierna je gedrag te spiegelen. Een echte verdieping op wat maakt een gesprek succesvol en wat maakt dat een klant niet van je afneemt. Belangrijke leermomenten die je kunt meenemen in de toekomst!

SALES COACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit?
  • Hoezo lukt het niet die ene grote vis binnen te halen?
  • Wat moet ik doen om succesvoller te zijn in sales?
  • Hoe word ik succesvoller en haal ik meer resultaat? 
“ OUR GREATEST WEAKNESS LIES IN GIVING UP. THE MOST CERTAIN WAY TO SUCCEED IS ALWAYS TO TRY JUST ONE MORE TIME. ” Thomas Edison

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET SALES COACHING?

Een sales coach kan jou helpen beter inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten en valkuilen. Jij staat centraal als persoon en er wordt gekeken wat jou kan helpen om nog beter resultaat te krijgen! 

HAVE FUN IN SALES!

Kom vandaag nog in contact met sales coaches die aan jouw gewenste coach criteria voldoen.
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW SALES COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze sales coaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...