Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

HOE HET BEGON

Marieke van Herp realiseerde zich in juni 2017 dat ze compleet was opgebrand door haar perfectionisme. Ze zocht hulp, volgde enkele coachingssessies en die brachten zo’n positieve ommekeer, dat Marieke besloot om zelf een coachingsopleiding te volgen. Tijdens die opleiding werd het zaadje geplant voor wat per 1 oktober 2019 als Coach Circle het licht zal zien.

“Coach Circle komt voort uit het feit dat het erg moeilijk is om een geschikte coach te vinden. ‘Google maar’ is de tip die mensen meestal krijgen. Maar waar begin je dan met zo’n 63.000 coaches in Nederland? Anderzijds zie ik ook dat coaches die schitterend zijn in hun vak, grote moeite hebben om coachees te bereiken. Toen ik me dit alles realiseerde, stond mijn businessplan in no time op papier. Natuurlijk is het ondernemen een belangrijke drijfveer, maar ik heb ook een missie met Coach Circle. Met Coach Circle wil ik coaching toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk maken. Met zicht op kwaliteit. Zo leggen we hét fundament voor een gelukkiger leven, diep van binnenuit. En dat gun ik iedereen.’’ 

- Marieke van Herp
Founder Coach Circle

SHE SAID YES

Want samen ondernemen is veel leuker dan alleen.

Tussen de rozenblaadjes in en met een ring in haar hand, ging Marieke op 20 maart 2019 op haar knieën voor Helmie van de Kruijs, om haar als partner te vragen voor Coach Circle. Helmie is haar beste vriendin, steun en toeverlaat, degene die ze volledig vertrouwt en dé persoon waarmee ze dolgraag het Coach Circle avontuur invulling geeft. Helmie antwoordde volmondig ‘’JA’’ op dit aanzoek. 
 

''IK HAD DIT AANZOEK TOTAAL NIET VERWACHT.''

‘‘En toch wist ik het direct. Ik wil samen met Marieke Coach Circle groot maken. Mijn interesse in coaching was al gewekt in mijn 10 jaar ervaring als leidinggevende en de NLP studie die ik heb gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat coaching een uitkomst biedt in de steeds veeleisender wordende samenleving. Ontwikkeling van competenties alleen is niet meer voldoende om bestand te zijn tegen alle druk en invloeden. Het bewustzijn over wie je bent, wat je gelukkig maakt en hoe je het leven leidt dat voor jou bedoeld is, maken pas echt blij! Coaching helpt bij deze zo herkenbare zoektocht en Coach Circle helpt bij het vinden van de juiste coach voor jou.’’

- Helmie van de Kruijs
Co-Founder Coach Circle
 

IN DE PRIJZEN

​Coach Circle is door de Rabobank uitgeroepen tot startende ondernemer van het kwartaal. 

Op 4 september 2019 mochten drie genomineerde bedrijven hun bedrijfsplan pitchen bij de Rabobank. Waarbij de winnaar naar huis ging met een PR Boost én een professionele bedrijfsfilm. Dit alles gesponsord door de Rabobank.

Drie onderneemsters, één winnaar: Coach Circle. “Het concept is vernieuwend en speelt in op een maatschappelijk vraagstuk. Steeds meer mensen hebben behoefte aan coaching. Het platform helpt ze om daarin zelf de regie te nemen”, zo motiveerde Jarrié van der Steeg namens de Rabobank de keuze.

MEER LEZEN OVER COACH CIRCLE?

We verschenen al een aantal keer in de media en houden zelf ook een blog bij met interessante artikelen voor coachees en coaches.

Een moment ogenblik a.u.b...