Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Colofon Coach Circle

De website CoachCircle.nl is het officiële orgaan van de organisatie Coach Circle op internet. De teksten, informatie en het beeldmateriaal op deze website vallen onder het copyright van Coach Circle. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de webpagina's binnen deze site.

Auteursrecht

Het auteursrecht op deze website wordt beheerst door de organisatie Coach Circle. De inhoud, of delen daarvan (in de breedste zin van het woord), zoals op deze website weergegeven is auteursrechtelijk beschermd. Wordt de inhoud op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website gebruikt, dan is schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende nodig. Zie ook wel onze privacy & disclaimer pagina.

Samenwerkingen

Op onze partnerpagina worden regelmatig nuttige links geplaatst ; een compleet overzicht van nuttige webpagina's. Wij werken als onafhankelijk platform enkel met organisaties en bijbehorende websites samen die een meerwaarde voor onze bezoekers bieden of waar een samenwerking mee bestaat zoals het Nederlandse bloggers netwerk van Beste Bloggers voor het vinden van blogs voor linkbuilding en advertorial plaatsing. Bekijk hier alvast enkele van onze partnersites, Lekker in je vel, coaching cursus, coaching net, Zakelijke advisor coach HK interim of de coach website van Elisabeth. Via het Strategisch beleggen vindt u coaches voor een cursus beleggen leren. Met coaching tijdens de leren beleggen cursus kunt u als beginner op een veilige manier leren beleggen.

Website bouw en online marketing bureau

Middels een prettige samenwerking tussen Crossinternet en Coach Circle is de website CoachCircle.nl ontworpen en gerealiseerd.

Redactie

Deze website wordt door zowel het CoachCircle webteam als ook de marketing-communicatie medewerkers van Crossinternet.nl onderhouden.

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over de CoachCircle.nl website? Neem dan contact met ons op via info@Coachcircle.nl

Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Plaats hieronder s.v.p. een vinkje zodat de webpagina begrijpt dat u geen robot bent. Tevens geeft u dan akkoord voor onze privacy pagina.
Een moment ogenblik a.u.b...