Sfeerbeeld

Meditatiecoaching

Meditatiecoaching helpt je weer in contact te komen met datgene in jezelf dat altijd heel is. Het brengt je naar de bron van je energie. Dat is een proces, een individuele weg die voor ieder anders is. Veel mensen ervaren dit op weg zijn als heilzaam en vervullend.

WAT IS MEDITATIECOACHING?

Meditatiecoaching is training voor je geest, dat ruimte geeft aan het bewustzijn. 

Door te mediteren word je je bewust van alle gedachten die door je hoofd spoken. En daar doe je dan vervolgens helemaal niets mee. Je probeert je hoofd niet leeg te maken of geforceerd aan iets anders te denken. Je laat de gedachten komen en laat ze weer gaan. Zodat je volledig in het nu kunt zijn en contact kunt maken met je lichaam. 

Het creëren van innerlijke rust en ontspanning en het in contact brengen met jezelf staat centraal. Het wordt vaak gebruikt om stress te verminderen, meer te ontspannen en somberheid tegen te gaan. 

Er zijn verschillende methoden van meditatie zoals ademhaling meditatie, beweging meditatie, geleide meditatie en transcendente meditatie.

In de moderne context is meditatie gedefinieerd op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld aandachtstraining of mindfulness.

MEDITATIECOACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Ik wil meer ontspannen.
  • Ik wil minder piekeren.
  • Soms zou ik gewoon even aan helemaal niets willen denken.
  • Ik wil in contact komen met mijn lichaam.
  • Ik wil mijn stress verminderen.
  • Hoe krijg ik innerlijke rust?

“ DE WEG NAAR INNERLIJKE RUST. WAARBIJ HET NIET GAAT OVER HET VERBETEREN VAN JEZELF OF ERGENS ANDERS KOMEN, MAAR WEL OM SIMPELWEG TE REALISEREN WAAR JE AL BENT. ”

 

 

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET MEDITATIE COACHING?

Door te mediteren krijg je nieuwe inzichten over jezelf en je leven. Soms ga je andere keuzes maken, die voor jou meer voedend en passend zijn. In het dagelijks leven zul je steeds meer aanwezig zijn, je komt meer in het hier en nu, bewust, alert én ontspannen. Hoe meer je aanwezig bent, hoe dieper, rijker en vitaler je leven wordt. 


HOE VIND JE DE MEDITATIECOACH DIE BIJ JOU PAST?

Ben jij op zoek naar een medidatiecoach om bijvoorbeeld medidatie cursussen bij te gaan volgen? Kijk eerst welke meditatiecoach een erkende opleiding heeft gevolgd. Op de coach profielen van Coach Circle kun je snel een selectie maken in gecertificeerde en geaccrediteerde meditatiecoaches. 

 

 

ADEM IN, ADEM UIT EN RELAX!

Stap 1

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW MEDITATIE COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze meditatie coaches.

Onze coaches

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenunit.

Profielfoto
Anne-Marie
Respect | Vrijheid | Veiligheid
Heel Nederland
5 jaar ervaringGeaccrediteerdGecertificeerd
Profielfoto
Josefen
Positiviteit | Emotionele veiligheid | Zelfontwikkeling
Heel Nederland
4 jaar ervaringGeaccrediteerdGecertificeerd
Profielfoto
Inge
persoonlijk | resultaatgericht | verbindend
Den Haag
6 jaar ervaringBeroepsverenigingGecertificeerd

Waardevolle ervaringen

- Deborah

Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest.

- Jeroen

Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren.

- Manon

Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. 
Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen.

Tim

Toen ik eenmaal de stap had genomen om een coachtraject te gaan doen was het lastig om de juiste coach te vinden. Door Coach Circle had ik snel overzicht van de coaches in mijn omgeving en kon ik online een selectie maken. Fantastisch!

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.