Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Life coaching

WAT IS LIFE COACHING

Life coaching richt zich op het verhogen van jouw levenskwaliteit en geluk. In life coaching staan levensvragen centraal waar jong en oud zich steeds vaker over buigen. Zoals: Wat is de zin van het leven? Is dit nu alles? 

Het ervaren van innerlijke onrust speelt vaak ook een rol. Het gevoel hebben geleefd te worden alsof je zelf niet de keuzes maakt. Twijfelen over keuzes, te denken valt aan opleiding, loopbaan en partnerkeuze. De vragen bij life coaching kunnen daarom over allerlei gebieden gaan en zijn persoonlijk, zakelijk of maatschappelijk van aard. 

Samen met jouw coach die jou op een professionele manier ondersteunt werk je hieraan om meer balans te vinden tussen jouw persoonlijke wensen en de relatie tot het werk en de wereld om je heen. 

LIFE COACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
  • Hoe kan ik mijn leven invullen om te leven naar mijn waarden? 
  • Hoe kan ik meer bereiken in mijn leven?
  • Wat maakt mij echt gelukkig?
  • Waar ben ik goed in?
  • Hoe kan ik omgaan met tegenslagen in het leven?
  • Hoe wil ik graag leven?
  • Waar zal ik over vijf jaar staan als ik deze koers voort zet?
“ A GOOD COACH CAN CHANGE A GAME, A GREAT COACH CAN CHANGE A LIFE. ” John Wooden

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET LIFE COACHING?

Life coaching helpt je verder op deze levensvraagstukken. Het brengt je stap voor stap dichterbij waar je wilt zijn. Het versterkt je balans en vergroot je zelfkennis waardoor je ontdekt wie je bent, wat je wilt, wat je doet en nog meer kunt. Je creëert innerlijke vrijheid  en maakt keuzes die echt bij jou passen. Met als resultaat meer levenskwaliteit en geluk.

REALISEER VANDAAG NOG DE EERSTE STAP NAAR LEVENSKWALITEIT EN GELUK

Neem de regie over jouw leven in handen. Kom vandaag nog in contact met life coaches die aan jouw gewenste coach criteria voldoen. 
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD WAT JOUW LIFE COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan vrijblijvend iets in met een van onze life coaches en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren. - Jeroen
Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest. - Deborah
Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen. - Manon
 
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...