Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Wat kan je verwachten van burn out beleiding?

Met behulp van coaching begeleiden we je bij het herstel van je burn out. Op basis van individuele coaching gaan we je leven op een dieperliggend niveau bekijken. We richten ons op wat er nu écht speelt in je leven. Hinderlijke overtuigingen, fysieke en mentale moeilijkheden en impactvolle gebeurtenissen worden tijdens de stress en burnout beleiding besproken. We behandelen onderwerpen die vast hangen aan die ene belangrijke vraag: waar word je nu echt blij van? We staan je bij om een nieuwe weg te vinden in je leven; een pad die geheel bij jou past.

Behandelde vragen bij burn out begeleiding

Bij burn out begeleiding richten we ons op de oorzaken die jouw dagelijks functioneren in de weg zitten. Dit doen we door middel van het stellen van vragen waar we dieper op in gaan. Er worden vragen gesteld als:

  • Hoe leer ik mijn grenzen kennen?
  • Hoe houd ik het gevoel van stress onder controle?
  • Waar ben ik goed in en waar krijg ik energie van?
  • Hoe herken ik een burn out en hoe voorkom ik een nieuwe burn out?
  • Hoe zoek en krijg ik de juiste privé-werk balans?
"Gun jezelf rust, uit rust komt de kracht"

Burn out begeleiding helpt je verder

 Begeleiding bij burn out geeft je handvatten om weer structuur in je dagelijks leven te krijgen. Je leert met stress om te gaan, het gevoel van spanning te verminderen, overzicht te krijgen en de controle weer over te nemen. Burn out begeleiding van Coach Circle helpt je oude patronen te doorbreken en de weg naar balans te vinden. Samen werken we aan jouw herstel.

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Ik liep tegen wat muren aan in mijn leven. Doordat ik bijvoorbeeld in werk alles zo goed mogelijk wilde uitvoeren, ervaarde ik veel spanning, waardoor het vaak juist fout ging. Ik had het gevoel hier elke keer tegenaan te lopen, waardoor ik zowel privé als op professioneel gebied niet kon groeien. Ik ben na wat onderzoek bij Monique uitgekomen. De communicatie was vanaf het eerste moment al warm en we hebben meteen een kennismakingsgesprek ingepland. In dit fijne gesprek heeft Monique mij direct al kunnen helpen en zijn daarna een traject gestart. Door Monique heb ik o.a. geleerd om te voelen en we zijn er achter gekomen dat ik last heb van perfectionisme. Wat gebeurt er met mij op zo'n moment, hoe kan ik mijn aandacht weer terugbrengen bij mezelf en rust ervaren? Dit zijn aspecten die Monique mij heeft doen ontdekken. Hierdoor kan ik beter met angst omgaan tijdens de voor mij spannende momenten, waardoor ik betere keuzes maak. Door haar coaching heb ik meer zelfvertrouwen en weet ik hoe ik met perfectionisme om kan gaan. Met geleerde handvatten kan ik weer verder komen in mijn leven. Mike
Inge
Ze is een topcoach!!! Bea
Een ervaren coach, die erg begripvol is en weet hoe ze je weer op het juiste pad brengt door de juiste handvaten te geven.. Ricardo
Door Martijn sta ik nu enorm veel verder dan ik in mijn eentje had kunnen staan. Jaimie
 

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...