Sfeerbeeld

Vitaliteitscoach | Wat is vitaliteitscoaching en waar begin je met zoeken?

Meer informatie over de betekenis van vitaliteitscoaching en online zoeken van een vitaliteitscoach die bij jou past, inclusief overzicht tarieven.

Wat is een vitaliteitscoach?

De betekenis van vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het kans soms voorkomen dat deze balans verstoord wordt, door welke invloed dan ook. Je voelt je dan minder energiek door bijvoorbeeld een hoge werkdruk op het werk. Een vitaliteitscoach helpt jou om je weer vitaal te voelen!

 

Bij welke symptomen kan vitaliteitscoaching uitkomst bieden?

  • Hoge werkdruk
  • Gewichtsproblemen
  • Slecht slapen
  • Vermoeidheid
  • Stress klachten

 

Welke resultaten kun je verwachten met vitaliteitscoaching?

Een vitaliteitscoach helpt jou om je weer vitaal en energiek te voelen. Hij/zij bewerkstelligt een gezonde en bewuste leefstijl. Een vitaliteitscoach kijkt naar jou als compleet persoon en heeft als resultaat het verhogen van je fysieke en mentale belastbaarheid, het behalen van persoonlijke doelen voor bewegen, voeding en ontspannen en het creëren van een goede werk-privé balans. 

"Life is like a bicycle. In order to keep your balance, you must keep moving"

— Albert Einstein

Wordt vitaliteitscoaching vergoed in de basisverzekering?

Vitaliteitscoaching wordt ook wel leefstijlcoaching genoemd. Onder bepaalde voorwaarden wordt een leefstijlcoach vergoed vanuit de basisverzekering. Neem voor meer informatie contact op met je zorgverzekering. 

 

Vitaliteitscoaching en werkgevers.

Steeds meer werkgevers zien het nut in van een vitaliteitscoach. Werknemers krijgen meer energie, zitten lekkerder in hun vel, reden daadkrachtiger op en gaan flexibeler om met tegenslagen. 

 

Waar start je met zoeken naar een vitaliteitscoach?

Op het platform van Coach Circle kun jij vitaliteitscoaches terugvinden in de rubriek ‘health coaching’ bij ontdek onze coaches. 

Vind hier een vitaliteitscoach die bij jou past!

Stap 1

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW VITALITEITSCOACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze vitaliteitscoaches.

Onze coaches

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenunit.

Profielfoto
Martine
Aandachtig | Betrokken | Eerlijk
Houten
2 jaar ervaringBeroepsverenigingGecertificeerd
Profielfoto
Karlijn
Toegankelijk | Doortastend | Eerlijk
Oegstgeest
5 jaar ervaringBeroepsverenigingGecertificeerd
Profielfoto
Stefani
Empathic | Highly intuitive | Believer
Heel Nederland
3 jaar ervaringGeaccrediteerdBeroepsverenigingGecertificeerd

Waardevolle ervaringen

- Deborah

Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest.

- Jeroen

Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren.

- Manon

Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. 
Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen.

Tim

Toen ik eenmaal de stap had genomen om een coachtraject te gaan doen was het lastig om de juiste coach te vinden. Door Coach Circle had ik snel overzicht van de coaches in mijn omgeving en kon ik online een selectie maken. Fantastisch!

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.