Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Gezinscoaching

WAT IS GEZINSCOACHING?

Het krijgen en opvoeden van kinderen is al een uitdaging op zich en de huidige samenleving maakt het niet veel makkelijker. Vaak bestaan gezinnen uit tweeverdieners die naast het gezinsleven ook nog een heleboel andere zaken te regelen hebben. Weet jij als opvoeder af en toe ook niet meer waar je terug de balans kunt vinden? Hoe stel je de juiste prioriteiten en hoe bewaar je de rust en geef jij je gezin de aandacht die ze verdienen en nodig hebben? Vaak merk je het meteen als een gezin niet meer helemaal in balans is. Frustraties en irritaties liggen op de loer als je minder ontspannen met je kinderen en partner omgaat. Een gezinscoach helpt je deze uitdagingen aan te kunnen. 

Een gezinscoach inventariseert de situatie door te luisteren en te observeren. De wensen en behoeften van ieder gezinslid worden in kaart gebracht om vanuit hier de situatie samen te verbeteren. Dit door middel van spiegelen, confronteren en het geven van adviezen. Het belangrijkste doel is begrip en inzicht te krijgen in waarom deze situatie is ontstaan en belangrijker nog om de controle terug te krijgen. Zo ontstaat er weer een fijne plek waar balans is en je tot rust kunt komen!
 

GEZINSCOACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Ik heb een zware bevalling gehad en voel me somber.
  • Wat is er met mij of mijn kind aan de hand?
  • Hoe komen we als gezin door moeilijke tijden heen?
  • Mijn kind is extreem druk. Wat kan ik hieraan doen?
  • Ik voel me vaak onzeker en weet niet of ik het wel goed doe.
  • Mijn baby huilt zo veel, ik word er soms wanhopig van.
  • Mijn kind luistert niet goed en ik weet niet meer wat ik moet doen.
  • Het lijkt wel of ik de hele dag “politieagentje” aan het spelen ben, dat wil ik helemaal niet.
“ FAMILY IS NOG AN IMPORTANT THING, IT'S EVERYTHING. ” Michael J. Fox

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET GEZINSCOACHING?

Een gezinscoach helpt om een gezin weer terug in balans te krijgen. Het maakt niet uit of je een alleenstaande ouder bent, een traditioneel gezin of een samengesteld gezin vormt. Soms kom je in een situatie waar je zelf niet meer uitkomt. Hoe ga je om met terroriserende kleuters en blowende pubers? Hoe ga je om met kinderen die niet luisteren en continu de confrontatie opzoeken? Hoe ga je ermee om als je partner hele andere gedachten heeft over de opvoeding of als er een nieuwe partner in beeld komt bij je ex-partner die zich met de opvoeding gaat bemoeien? Een gezinscoach biedt uitkomst en kan helpen om terug in een rustige gezinssituatie te komen, waarbij iedereen in harmonie met elkaar omgaat. 

WEER TERUG IN BALANS MET JOUW GEZIN?

Kom vandaag nog in contact met gezin coaches die aan jouw gewenste coach criteria voldoen.
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW GEZINSCOACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze gezinscoaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...