Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Veel mensen zijn snel geneigd om veel energie en tijd in andere mensen te steken, ze hebben vaak niet door dat het ook belangrijk is om te investeren in jezelf. Veel mensen vinden het ongemakkelijk om tijd en geld aan zichzelf te spenderen, terwijl dit eigenlijk wel heel belangrijk is. Veel mensen hebben een excuus om niet te investeren in zichzelf, maar er is nooit een excuus om jezelf niet op de eerste plek te zetten. Investeren in jezelf is dus heel erg van belang. Bij investeren in jezelf waardeer je jezelf en steek je tijd en aandacht in jezelf zodat je jezelf ook gelukkig houdt.

Investeren in jezelf

Om te investeren in jezelf kun je een aantal dingen doen. Een paar van deze dingen zullen hieronder worden toegelicht. Door deze zaken uit te voeren zul je investeren in jezelf maar ook investeren in je eigen toekomst.

Stel lange termijn doelen op, anders is de kans aanwezig dat je in een vicieuze cirkel terecht komt. Hierdoor leef je elke dag hetzelfde patroon, dit zorgt ervoor dat je niet echt verder kan groeien. Bekijk van te voren wel wat je wil bereiken in de toekomst, anders heeft doelen stellen niet veel zin. Stel dus doelen in je leven zodat je verder kan groeien, hierdoor investeer je in jezelf en dus in de toekomst. 

Om te investeren in jezelf zul je zelfvertrouwen moeten hebben, vertrouwen in jezelf brengt jezelf een stuk verder in het leven. Vertrouw ook op de keuzes die je maakt, zorg ervoor dat anderen niet je leven compleet beïnvloeden. Ga dus van je eigen keuzes uit, hiermee investeer je in jezelf. Deze keuzes kunnen er ook voor zorgen dat je uit je comfortzone stapt, dit is een goed ding. Hierdoor kun je dingen doen die je altijd al had willen doen maar nog nooit gedaan hebt door een bepaalde reden. Gun jezelf juist iets nieuws, je ontwikkelt jezelf daardoor en je investeert in jezelf. 

Investeren in jezelf kun je doen door lessen te volgen, hierdoor leer je nieuwe dingen en hiermee werk je aan jezelf. Je kunt ook investeren in jezelf door te lezen, net als het volgen van lessen zul je hierdoor krijg je nieuwe inzichten en leer je nieuwe dingen. 

Ben blij met de dingen die je hebt, en zorg dat je positief kijkt naar jezelf en naar de dingen om je heen. Schrijf bijvoorbeeld dingen op waar je gelukkig van wordt en probeer dit zoveel mogelijk uit te voeren. Hierdoor kun je investeren in jezelf en word je een gelukkiger mens.

'an investment in knowledge pays the best interest' Benjamin Franklin

Heb jij hulp nodig met het stellen van je lange termijn doelen? Ben jij niet tevreden met jezelf en wil je dus meer zelfvertrouwen? Of wil je hulp bij het investeren in jezelf? Een coaching traject zou je hierbij kunnen helpen! Op Coach Circle vind je verschillende soorten coaches, je kunt direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met de coach naar jouw keuze. 

Wil jij van je faalangst af?

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD WAT JOUW FAALANGST COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan vrijblijvend iets in met een van onze coaches en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen om van je faalangst af te komen.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren. - Jeroen
Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest. - Deborah
Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen. - Manon
 
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...