Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Budget coaching

WAT IS BUDGET COACHING?

Ben je het overzicht kwijt over je inkomsten en uitgaven? Zijn er betalingsproblemen of beginnende schulden? Wil je orde op zaken stellen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is een budgetcoach iets voor jou.

Hiermee voorkom je dat de situatie erger wordt. Kennis en intelligentie zijn soms niet voldoende om uit de financiële problemen te blijven. 

Budgetcoaching, ook wel budget begeleiding genoemd, richt zich op het aanleren van budget vaardigheden en het omgaan met geld. Een budgetcoach helpt bij het overzicht krijgen in je financiële situatie en leert hoe je op lange termijn zelf dit overzicht kunt vasthouden.
 

BUDGET COACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Hoe los ik mijn financiële problemen op?
  • Ik weet niet waar mijn geld blijft, ik verdien toch genoeg?
  • Hoe krijg ik overzicht terug over mijn inkomsten en uitgaven?


HOE ZIET EEN BUDGET COACHINGSTRAJECT ERUIT?

Tijdens een eerste kennismaking krijgt de budgetcoach inzicht in de situatie. Iedere situatie is anders maar start altijd met het opstellen van een budgetplan. Een belangrijke eerste stap is het opzetten van een overzichtelijke administratie in een maand-, en jaaroverzicht. Hiermee krijg je inzicht in je vaste en gemiddelde uitgaven en je netto inkomsten. Daarnaast leert een budgetcoach hoe je dit overzicht zelf kun behouden. Soms is alleen een budgetplan voldoende om het overzicht terug te krijgen maar in sommige situaties is een langere begeleiding wenselijk.

“ AAN HET EINDE VAN MIJN GELD HOUD IK ALTIJD EEN STUK MAAND OVER. ”

WAT KOST EEN BUDGET COACH?

Dit is een veelgehoorde vraag die wij krijgen van mensen die op zoek zijn naar een budgetcoach. Op onze website zie je meteen de tarieven die budgetcoaches vragen. Bedenk dat de kosten voor de baten uitgaan. Uiteindelijk levert een budgetcoach veel meer op dan de investering die je ervoor doet!

 

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET BUDGET COACHING?

Budgetcoaching helpt je terug het overzicht te krijgen over je inkomsten en uitgaven. Start vandaag nog met je budgetcoach traject en houd wel geld over aan het einde van je maand!

YOU'VE GOT TO MAKE IT FIT

Kom vandaag nog in contact met budget coaches die aan jouw gewenste coach criteria voldoen.
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW BUDGET COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze budget coaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...