Inloggen
Beoordeeld met een 9.3

COACH CIRCLE HELPT JOU JE KRACHT TEN VOLSTE TE BENUTTEN

Herken je de euforie wanneer je weer een coachtraject hebt afgerond en tegelijkertijd de totale paniek.. Hoe kom ik weer aan nieuwe cliënten? Coach Circle ontzorgt jou in het runnen van je coachpraktijk; van acquisitie, online marketing tot aan administratie. Hierdoor kun jij je richten op jouw kracht en waar jij energie van krijgt, het coachen van mensen!

 

 

Even kort voorstellen:
Coach Circle komt voort uit het feit dat het erg moeilijk is om een geschikte coach te vinden ‘Google maar’ is de tip die mensen meestal krijgen. Maar waar begin je dan met zo’n 63.000 coaches in Nederland? Anderzijds zien we dat coaches die schitterend zijn in hun vak, grote moeite hebben om coachees te bereiken. Coach Circle maakt coaching toegankelijk, laagdrempelig en overzichtelijk. Met zicht op kwaliteit. Zo leggen we hét fundament voor een gelukkiger leven, diep van binnenuit. Dat gunnen we iedereen. 

 

 

 

 

SLUIT JE AAN BIJ HET COACH CIRCLE PLATFORM

Waarom kiezen voor Coach Circle?

  • Je krijgt een online visitekaartje om je online zichtbaarheid te vergroten;
  • Wij ontzorgen coaches bij acquisitie, online marketing en administratie. Kies het membership wat past bij de mate van ontzorging die jij wenst;
  • Verzamel reviews om je te onderscheiden en coachees aan te trekken;
  • Krijg doorlopend tips & tricks voor een betere vindbaarheid op het internet;
  • Verbind jezelf met andere coaches om ervaringen te delen;
  • Profiteer mee met ons netwerk van 11 coaching gerelateerde domeinen waarmee we continu potentiële coachees bereiken;
  • Neem deel aan exclusieve webinars.

Hieronder onze mogelijkheden

Combineer ze voor jouw perfecte membership.
JUST HAPPY BASICS Coach pagina platform
€49,99 excl. btw p/m Openingsactie nu tijdelijk: €24,99 excl. btw p/m
Persoonlijke pagina op hét coachplatform van Nederland Online vindbaar en zichtbaar op Coach Circle Bouw reviews op zodat jij je kunt onderscheiden Direct in contact met andere coaches via de Coach Circle Facebook Community
HAPPY ONLINE Professionele website
1 jarig membership €40,00 excl. btw p/m 2 jarig membership €30,00 excl. btw p/m
Eigen domeinnaam Betrouwbare webhosting Ook geschikt voor mobiel Eigen e-mailaccount(s) Blogmodule Klantenreactie module Eigen huisstijl kleuren
FULL ONLINE HAPPINESS Professionele website
€85,00 excl. btw p/m
Maatwerk design mogelijk Zoekwoorden advies Content marketing plan Zoekmachine optimalisatie (SEO) ingebouwd Google Ads account optioneel Conversie optimalisatie

JUST THE HAPPY BASICS

Het online visitekaartje voor coachend Nederland waardoor jij beter zichtbaar en vindbaar wordt voor potentiële coachees.

Op hét coachplatform van Nederland krijg jij als coach een online visitekaartje. 

Met de Coach Circle website en 11 andere doelgroep domeinen trekken we continu potentiële coachees aan en bereiken we verschillende doelgroepen. Daarnaast werken we hard aan onze naamsbekendheid via Instagram, Facebook en LinkedIn. Alles met als doel een zo breed mogelijk scala van potentiële coachees aan jou te verbinden. 

Beoordelingen zijn een essentieel onderdeel van jouw online visitekaartje. Een coachee heeft de mogelijkheid jou een rating mee te geven tussen de 1 en 10. Vervolgens worden deze als een gemiddelde verzameld op jouw profiel. Goede beoordelingen dragen bij aan jouw succes om geboekt te worden als coach. Zo kunnen goede coaches blijven groeien op het platform.

Eenmaal toegelaten op ons platform volgt er een uitnodiging voor de Coach Circle Facebook Community. Hier sta je direct in contact met andere coaches zoals jij. 

Met het just the happy basics abonnement vergroten we op die manier jouw online zichtbaarheid waardoor je beter vindbaar bent voor potentiële coachees. Ook scoor je ratings en kom je in contact met andere coaches via de Coach Circle Facebook Community. Op deze manier ontvang jij meer leads en creëer je meer omzet.
 

Just happy basics membership

HAPPY ORGANISED

Wij ontzorgen, als administratie niet jouw favoriete onderwerp is.

Stel je eens voor…

Dat je meer tijd kunt besparen door jouw administratie te automatiseren... 

Dat je kunt werken met een online agenda waarin jouw coachees zelf afspraken kunnen maken en beheren…

Dat je eenmalig de administratie en facturatie instelt en daarna alles vanzelf gaat…

En dat alles in een online omgeving waarbinnen je ook nog kan communiceren met je coachee en aantekeningen kunt maken. 

Met het happy organised abonnement maken wij dit voor jou mogelijk. Zo houdt jij meer tijd over voor de leuke dingen, namelijk het coachen zelf!

 

Happy organized membership

ONLINE HAPPINESS

Iedereen kan tegenwoordig een website bouwen, maar een goede website neerzetten is zo makkelijk nog niet.

Een van de meest gemaakte fouten, is dat coaches beschikken over een te volle en onoverzichtelijke website. De website bevat vaak zoveel verschillende opties, dat bezoekers niet meer weten wat ze moeten doen. Dan geldt: less is more. 

Met het online happiness abonnement zorg je ervoor dat je alles uit je website haalt. Wij bieden jou een complete website waarop bezoekers eenvoudig door je website navigeren, met een hogere conversieratio tot gevolg. De hosting, je eigen domeinnaam en ondersteuning van een team van wereldklasse zit hierbij inbegrepen!

FULL ONLINE HAPPINESS

Te weinig kennis in huis op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie? 

Dat begrijpen wij, want jouw passie ligt bij het coachen van mensen! Met het full online happiness abonnement kies je voor totaalontzorging en besteed je dit volledig uit. Want het optimaliseren en aanpassen van een website is een proces dat nooit stopt.

Door de samenwerking met Cross Internet (top 5 speler van de internetmarketingbureaus van Limburg), beschikken wij als Coach Circle over een team van vijfentwintig man die er elke dag voor zorgt dat alles online soepel voor jou verloopt. 

Elke dag monitoren we wat bezoekers op jouw website doen, houden we bezoekersaantallen, paginaweergaves en bouncepercentages in de gaten. Én als kers op de taart, zodat dit met recht het full online happiness abonemment genoemd mag worden, geven we je ook zoekwoord advies, zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google adwords ondersteuning cadeau. 

Happy online & Full online happiness

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...