Inloggen

WIJ HELPEN JOU JE KRACHT TEN VOLSTE TE BENUTTEN

Meld je aan bij het Coach Circle platform, zodat jij kan doen waar je waanzinnig goed in bent en kan focussen op wat je écht leuk vindt. Het coachen van mensen. Dan regelen wij de rest. Zo ontzorgen we jou:

WIJ MAKEN ONDERSCHEID TUSSEN VIER ABONNEMENTSTYPES

Zo is er altijd een abonnement dat bij jou past.
JUST HAPPY BASICS
€49,99 excl. btw p/m Openingsactie nu tijdelijk: €24,99 excl. btw p/m
Persoonlijke pagina op hét coachplatform van Nederland Online vindbaar en zichtbaar op Coach Circle Bouw reviews op zodat jij je kunt onderscheiden Direct in contact met andere coaches via de Coach Circle Facebook Community
Je betaalt per dag € 1,69 en nu zelfs maar € 0,85!
YES, DIT WIL IK!
HAPPY ORGANIZED
Binnenkort beschikbaar
Online geboekt worden CRM om jouw coachee relaties mee te beheren Via je eigen portal communiceren met coachees Online facturen genereren en versturen en in één oogopslag zien wie er betaald heeft Online overeenkomsten genereren en versturen
Binnenkort beschikbaar
HAPPY ONLINE
Binnenkort beschikbaar
Eigen domeinnaam Betrouwbare webhosting Ook geschikt voor mobiel Eigen e-mailaccount(s) Blogmodule Klantenreactie module Eigen huisstijl kleuren
Binnenkort beschikbaar
FULL ONLINE HAPPINESS
Binnenkort beschikbaar
Maatwerk design mogelijk Zoekwoorden advies Content marketing plan Zoekmachine optimalisatie (SEO) ingebouwd Google Ads account optioneel Conversie optimalisatie
Binnenkort beschikbaar

JUST THE HAPPY BASICS

Het online visitekaartje voor coachend Nederland waardoor jij beter zichtbaar en vindbaar wordt voor potentiële coachees.

Op hét coachplatform van Nederland krijg jij als coach een online visitekaartje. 

Met de Coach Circle website en 11 andere doelgroep domeinen trekken we continu potentiële coachees aan en bereiken we verschillende doelgroepen. Daarnaast werken we hard aan onze naamsbekendheid via Instagram, Facebook en LinkedIn. Alles met als doel een zo breed mogelijk scala van potentiële coachees aan jou te verbinden. 

Beoordelingen zijn een essentieel onderdeel van jouw online visitekaartje. Een coachee heeft de mogelijkheid jou een rating mee te geven tussen de 1 en 10. Vervolgens worden deze als een gemiddelde verzameld op jouw profiel. Goede beoordelingen dragen bij aan jouw succes om geboekt te worden als coach. Zo kunnen goede coaches blijven groeien op het platform.

Eenmaal toegelaten op ons platform volgt er een uitnodiging voor de Coach Circle Facebook Community. Hier sta je direct in contact met andere coaches zoals jij. 

Met het just the happy basics abonnement vergroten we op die manier jouw online zichtbaarheid waardoor je beter vindbaar bent voor potentiële coachees. Ook scoor je ratings en kom je in contact met andere coaches via de Coach Circle Facebook Community. Op deze manier ontvang jij meer leads en creëer je meer omzet.
 

HAPPY ORGANISED

Wij ontzorgen, als administratie niet jouw favoriete onderwerp is.

Stel je eens voor…

Dat je meer tijd kunt besparen door jouw administratie te automatiseren... 

Dat je kunt werken met een online agenda waarin jouw coachees zelf afspraken kunnen maken en beheren…

Dat je eenmalig de administratie en facturatie instelt en daarna alles vanzelf gaat…

En dat alles in een online omgeving waarbinnen je ook nog kan communiceren met je coachee en aantekeningen kunt maken. 

Met het happy organised abonnement maken wij dit voor jou mogelijk. Zo houdt jij meer tijd over voor de leuke dingen, namelijk het coachen zelf!

 

ONLINE HAPPINESS

Iedereen kan tegenwoordig een website bouwen, maar een goede website neerzetten is zo makkelijk nog niet.

Een van de meest gemaakte fouten, is dat coaches beschikken over een te volle en onoverzichtelijke website. De website bevat vaak zoveel verschillende opties, dat bezoekers niet meer weten wat ze moeten doen. Dan geldt: less is more. 

Met het online happiness abonnement zorg je ervoor dat je alles uit je website haalt. Wij bieden jou een complete website waarop bezoekers eenvoudig door je website navigeren, met een hogere conversieratio tot gevolg. De hosting, je eigen domeinnaam en ondersteuning van een team van wereldklasse zit hierbij inbegrepen!

FULL ONLINE HAPPINESS

Te weinig kennis in huis op het gebied van online marketing en zoekmachine optimalisatie? 

Dat begrijpen wij, want jouw passie ligt bij het coachen van mensen! Met het full online happiness abonnement kies je voor totaalontzorging en besteed je dit volledig uit. Want het optimaliseren en aanpassen van een website is een proces dat nooit stopt.

Door de samenwerking met Cross Internet (top 5 speler van de internetmarketingbureaus van Limburg), beschikken wij als Coach Circle over een team van vijfentwintig man die er elke dag voor zorgt dat alles online soepel voor jou verloopt. 

Elke dag monitoren we wat bezoekers op jouw website doen, houden we bezoekersaantallen, paginaweergaves en bouncepercentages in de gaten. Én als kers op de taart, zodat dit met recht het full online happiness abonemment genoemd mag worden, geven we je ook zoekwoord advies, zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google adwords ondersteuning cadeau. 

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Hoe ziet het aanmeldingsproces eruit?
Het werkt heel eenvoudig!

Stap 1: Aanmelden als coach
Klik op aanmelden als coach en doorloop de stappen om jouw coachprofiel compleet te maken.
Dit duurt gemiddeld 20 minuten. Wanneer je je aanmelding op de website hebt doorlopen volgt er een agenda module om een telefonisch welkomstgesprek in te plannen. Vanuit de agenda module kies je voor een door jou gewenst tijdslot.

Stap 2: Welkomstgesprek met Coach Circle
Een telefonisch welkomstgesprek duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten.
We nemen de tijd om kennis te maken, je profiel te doorlopen en je te helpen met eventuele vragen of opmerkingen.

Stap 3: Betaling
Om je daadwerkelijk te kunnen verwelkomen op het Coach Circle platform volgt er een betaallink via IDeal.
Dan is het voor jou nog een kwestie van betalen. Wanneer wij de betaling binnen hebben wordt je profiel automatisch actief op het platform!
Met welke kosten dien ik rekening te houden?
Het gebruik van het Coach Circle platform is betaald voor voor coaches.
Op basis van de ontzorging waar jij voor kiest betaal je voor een jaarabonnement wat op maandbasis wordt afgeschreven. Na een jaar is dit het abonnement maandelijks opzegbaar. Een abonnement op Coach Circle is nu tijdelijk vanaf € 24,99 beschikbaar. Dit bedrag is exclusief BTW. Dit BTW bedrag is voor jou als coach weer aftrekbaar van de voorbelasting.
Wanneer wordt mijn abonnementsgeld afgeschreven?
Je eerste betaling dien je na je welkomstgesprek te voldoen om daadwerkelijke geactiveerd te kunnen worden op het platform.
Daarna wordt dit bedrag maandelijks via een automatische incasso afgeschreven.
Hoe zorgt Coach Circle voor potentiële coachees?
Met de Coach Circle website en 11 andere doelgroep domeinen trekken we continu potentiële coachees aan en bereiken we verschillende doelgroepen.
Daarnaast werken we hard aan onze naamsbekendheid via Instagram, Facebook en LinkedIn. Alles met als doel een zo breed mogelijk scala van potentiële coachees aan jou te verbinden.
Ik heb een andere vraag.
Als je vraag hier niet tussen staat, dan helpen we je uiteraard graag verder.
Mail je vraag naar info@coachcircle.nl en ontvang altijd binnen 24 uur reactie. Liever gebeld worden? Plan een belafspraak in op een beschikbaar tijdslot via de agenda. Op die manier ben je er zeker van dat wij je te woord kunnen staan op een door jou gewenst moment.
Een moment ogenblik a.u.b...