Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Leefstijlcoaching | Wat doet een leefstijlcoach en waar selecteer je op?

Wat doet een leefstijlcoach?

Gezondheid is een populair onderwerp in de samenleving. Voor veel mensen is het echter lastig om zelfstandig een gezonde levensstijl te ontwikkelen en vooral vast te houden. Zonde, want een gezonde levensstijl heeft een erg positieve invloed op de kwaliteit van je leven! Maak jij je zorgen over je gezondheid, ben je moe en futloos en vraag jij jezelf af wat je kunt doen om je fitter en vitaler te voelen? Wil je wel, maar lukt het maar niet om die ongezonde gewoontes vaarwel te zeggen? Leefstijlcoaching kan voor jou een uitkomst bieden! 

Een leefstijlcoach focust zich op de top 3 van de vitaliteitspiramide: gezond eten, voldoende beweging en tijdig ontspannen. Vaak lukt het niet om een gezonde levensstijl vol te houden vanwege oude gewoontes en overtuigingen. Een leefstijlcoach ondersteunt je bij de bewustwording van deze punten en het ombuigen naar de gezonde levensstijl die je zo graag wilt. Dit kan zelfstandig namelijk erg lastig zijn! 

Leefstijlcoaching helpt je bij vraagstukken zoals?

- Ik wil graag lekkerder in mijn vel zitten.
- Hoe kan ik me energieker voelen?
- Hoe leid ik een gezonder leven?
- Hoe ontspan ik meer?
- Hoe kom ik van mijn ongezonde gewoontes af?
- Hoe kan ik structureel gewicht verliezen?


 

“Als alles mogelijk zou zijn, hoe zou mijn leven er dan uitzien?”

Wordt leefstijlcoaching vergoed door de basisverzekering?

Goed nieuws! Leefstijlcoaching wordt vanaf januari 2019 vergoed door zorgverzekeraars. Een belangrijke voorwaarde is wel dat de coach die jij kiest is aangesloten bij het BLCN. Dit is de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland. 
 

Welke resultaten kun je verwachten van een leefstijlcoach?

Leefstijlcoaching kan je helpen om ongezond en ongewenst gedrag te veranderen. Dit gaat verder dan alleen afvallen, maar juist over het aanleren van een gezonde levensstijl die je vol kunt houden op lange termijn. Op een lang, gezond en gelukkig leven!

Waar vind ik de juiste leefstijlcoach?

Leefstijlcoaches zijn op de website van Coach Circle terug te vinden onder de rubriek 'Health coaching'. 
 

BENIEUWD NAAR WAT EEN HEALTH COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze health coaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...