Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Gezondheidscoaching

Wat doet een gezondheidscoach?
Heb je al meerdere pogingen gedaan om een gezondere levensstijl te krijgen maar ben je hierin nog niet geslaagd? Heb je ervaren hoe lastig het is om veranderingen in één keer door te voeren? Krijg je het niet voor elkaar om structureel op gewicht te blijven en je gezonder, energieker en/of slanker te voelen op langere termijn? 
Gezondheidscoaches helpen je bij het vinden van een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam. Een gezondheidscoach leert je hoe je beter kunt ontspannen en minder stressvol door het leven te gaan. 
Vaak worden gezondheidscoaches verward met personal trainers of diëtisten. Dit is niet juist. Het gaat meer om het ontwikkelen van een nieuwe en gezondere levensstijl. 
 

Hoe ziet een traject eruit bij een gezondheidscoach?
Een gezonder en vitaler leven begint bij jezelf, maar een gezondheidscoach helpt je bij de begeleiding in het proces er naartoe. Het is goed om te beseffen dat het de reden dat het maar niet lukt om te gaan sporten of gezonder te eten vaak een mentale oorzaak heeft. Een gezondheidscoach gaat op zoek naar deze ‘patronen’ en helpt je met deze doorbreken!
 

Gezondheidscoaching helpt je bij vraagstukken zoals?

  • Hoe kom ik weer beter in mijn vel te zitten?
  • Wat maakt dat het me niet lukt om structureel gezonder te leven?
  • Ik wil me fitter en vitaler voelen?
  • Hoe krijg ik mijn energielevel weer op peil?
"Vitaal leven, in balans en met een doel"

Welke resultaten kun je verwachten van een gezondheidscoach?
Een gezondheidscoach helpt je oude patronen te doorbreken, gedrag structureel te veranderen en je gezondheid te verbeteren. Zo kom jij weer fit en vitaal in je vel te zitten. Een fantastische investering! 
 

Hoe start ik met zoeken naar een erkend gezondheidscoach?
Op ons platform kun jij een selectie maken in gezondheidscoaches. Je kunt op hun persoonlijke pagina zien of ze erkend zijn, welke opleiding ze hebben gevolgd en wat de ervaringen zijn van andere coachees. Tevens kun je zien bij welke beroepsvereniging ze zijn aangesloten en zie je meteen de prijs die je gaat betalen per sessie. 

WORD NU FITTER EN VITALER MET HULP VAN EEN GEZONDHEIDSCOACH

Kom vandaag nog in contact met gezondheidscoaches die aan jouw gewenste coach criteria voldoen.
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW GEZONDHEIDSCOACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze gezondheidscoaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...