Sfeerbeeld

Ondernemerscoaching

Ondernemen is leuk, het geeft energie en een ultiem gevoel van vrijheid. Dedicated met het vak aan de slag waar je zo gepassioneerd over bent. Tegelijkertijd komen er bij ondernemen ook een aantal aspecten op je pad waar je in eerste instantie wellicht niet aan gedacht had. Dan kan een ondernemerscoach uitkomst bieden.

WAT IS ONDERNEMERS COACHING?

Als ondernemer bevind je je in een ongelofelijk dynamische omgeving waarin je met veel verschillende belanghebbenden te maken hebt. Van je compagnons tot investeerders, klanten die veel van je eisen, werknemers die voor situaties zorgen, die je onmogelijk zelf had kunnen bedenken en je privé partner. 

Tijdens het ondernemen krijg je te maken met veranderingen, groei, zakelijk en/of privé, die flexibiliteit en aanpassingsvermogen van je verwachten. En je dient hiermee te dealen of je nu wilt of niet. 

In deze situatie kom je jezelf tegen en loop je soms tegen je eigen grenzen aan. Coaching kan dan uitkomst bieden om je als ondernemer verder te ontwikkelen. 

Samen met jouw coach die jou op een professionele manier ondersteunt werk je aan de vertaling van deze vraagstukken naar concrete stappen om structuur te brengen bij het ondernemen. Maar ook de persoon achter de onderneming wordt hierbij tegen het licht gehouden. Vaak vanuit ondernemingsperspectief. 

ONDERNEMERS COACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Ik wil meer focus, een duidelijke missie.
  • Wat zijn mijn echte drijfveren? 
  • Ik wil een klankbord om onafhankelijk over dilemma’s te sparren en keuzes te maken.
  • Hoe verbeter ik de omgang/het contact met mijn belanghebbenden?
  • Ik loop vast en haal er zakelijk niet uit wat er in zit.
  • Ik wil meer motivatie en energie in mijn werk.
  • Wat is een gezonde manier om onder druk te werken?
  • Moet ik onderneming verder laten groeien of is nú het moment om het bedrijf te verkopen?

“ DE WERELD HEEFT MENSEN NODIG DIE MET PASSIE EXCELLEREN IN WAT ZE DOEN. ”

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET ONDERNEMERS COACHING?

Ondernemers coaching helpt je bij maken van de juiste keuzes op zakelijk en privé niveau, het vinden van de juiste balans, jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en het effectief behalen van je doelen. Met als resultaat het vergroten van je persoonlijke effectiviteit.

DE SLAAGKANS VAN JOUW ONDERNEMING VERGROTEN?

Stap 1

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW ONDERNEMERSCOACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze ondernemers coaches.

Onze coaches

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenunit.

Profielfoto
Jacqueline
Mensgericht | Resultaatgericht | Energiek
Heel Nederland
13 jaar ervaring
Profielfoto
Maya
Intuïtief | Gedreven | Empatisch
12 jaar ervaringGeaccrediteerdBeroepsvereniging
Profielfoto
Rob
Positief | Pragmatisch | Open en direct
Heel Nederland
16 jaar ervaringGeaccrediteerdGecertificeerd

Waardevolle ervaringen

- Deborah

Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest.

- Jeroen

Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren.

- Manon

Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. 
Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen.

Tim

Toen ik eenmaal de stap had genomen om een coachtraject te gaan doen was het lastig om de juiste coach te vinden. Door Coach Circle had ik snel overzicht van de coaches in mijn omgeving en kon ik online een selectie maken. Fantastisch!

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.