Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Loopbaan en carrièreontwikkeling

Werk maakt een groot deel uit van ons leven en het leven moet een feestje zijn. Waarom nemen we genoegen met werk waar we eigenlijk niet zoveel energie uithalen? De juiste keuzes maken voor je loopbaan zorgt voor een gelukkiger leven! Op sommige momenten in je leven is het knap lastig om voor jezelf een koers te bepalen die echt bij jou past. Een loopbaancoach helpt jou bij loopbaan en carrièreontwikkeling. 

Veelvoorkomende vragen zijn:

  • Welke baan past echt bij mij?
  • Wat moet ik doen om mijn droombaan te vinden?
  • Is dit echt mijn plek?
  • Hoe blijf ik uitgedaagd en blij tot mijn pensioen?
  • Zit ik op het juiste pad in mijn carrière?

Loopbaan en carrière ontwikkeling start bij de vraag wie jij bent als persoon, wat je normen en waarden zijn en waar je energie van krijgt. Werk hoeft niet saai of vervelend te zijn. Het is juist de bedoeling dat je er blij van wordt en er voldoening uithaalt. Daarom is het belangrijk dat een baan aansluit bij je persoonlijkheid.
 

"When noting is sure, everything is possible"

Wanneer loopbaanontwikkeling?

Loopbaanontwikkeling kan op verschillende momenten worden ingezet. Wanneer je nog geen baan hebt kan een loopbaanontwikkelingstraject helpen je kansen te vergroten op een goede en passende baan. Als je wel een baan hebt maar graag een carrièrepad wilt uitstippelen helpt het je om een concreet loopbaanontwikkelingsplan te maken.  

Hoe ziet een loopbaanontwikkelingstraject eruit?

Vaak is een competentietest onderdeel van een loopbaanontwikkelingstraject. Voor de rest zijn het voornamelijk persoonlijke gesprekken die de basis vormen van een carrière ontwikkelingstraject.

Hoe vind je de juiste begeleiding?

Een loopbaancoach helpt je met het vormgeven van je carrière! Coach Circle geeft transparant aan welke loopbaancoaches er zijn in jouw omgeving met de handige zoekfilter.

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
De afgelopen maanden heb ik de passie, energie en ervaring van Mohammed mogen ervaren bij diverse vraagstukken die ik had met betrekking tot onder meer mijn loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mohammed is mensgericht en weet door zijn individuele coaching mij inzichten te geven vanuit verschillende (nieuwe) invalshoeken. Dit heeft mij absoluut geholpen bij het maken van mijn keuzes. Elke keer als ik een sessie met Mohammed had gehad, had ik het gevoel dat hij mij daadwerkelijk verder bracht en had ik een plan welke volgende stap ik kon zetten. Regelmatig overtrof hij mijn verwachtingen en had ik een echt ‘WOW gevoel’! Daarnaast heb ik Mohammed ervaren als een open en eerlijk persoon die zegt waar het op staat. Ik ben dan ook enorm blij dat ik het komende jaar een traject heb om mij nog verder te helpen in mijn persoonlijke én loopbaanontwikkeling. Ik kan oprecht zeggen; ‘coaching op maat’ waarbij openheid, eerlijkheid en vertrouwen centraal staan. Willem
Alice is prettig in de omgang, geeft duidelijke uitleg en voorbeelden en luistert goed. Michelle
 

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...