Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Het belang van leiderschap training

Leiden en managen zijn geen eenvoudige taken. Het vergt geduld, discipline en zeer sociale eigenschappen. Als leider ben je hét voorbeeldfiguur voor je collega's en teamgenoten. Je wilt je dan ook zo goed mogelijk opstellen. Met leiderschap training van een coach leer je besluitvaardig te handelen, resultaatgericht te werken en anderen de motiveren en inspireren. Zo zal jouw team optimale werkprestaties leveren. Naast de optimale werkprestaties, ervaren medewerkers minder stress en andere gezondheidsklachten als hun leidinggevende op de juiste manier leidt. Het is dus ontzettend belangrijk dat je als leider management training volgt wanneer je moeilijkheden ervaart tijdens het managen.

Wat leer je tijdens management training?

Met behulp van management training van een coach leer je alle belangrijke factoren omtrent leiderschap te beheersen. Denk dan aan taken als organiseren, communiceren en begeleiden. Ook zijn niet alle situaties hetzelfde, wat betekent dat een leider zich goed aan de omgeving moet kunnen aanpassen. Na het volgen van management training van een coach wordt het motiveren en stimuleren van je medewerkers een stuk makkelijker. Dit is vanzelfsprekend erg belangrijk binnen een organisatie, aangezien je continu naar optimale resultaten toewerkt. Een dergelijke training van een coach is dus ideaal voor leiders en managers die moeilijkheden ervaren tijdens het managen.

"Leadership is a choice, not a position."

Leer effectief managen met leiderschap training

Diverse coaches zijn gespecialiseerd in het trainen van leiderschap en management. Zij kunnen jou persoonlijk helpen bij het leiden en managen van je team. Dit doen ze door jou alle belangrijke vaardigheden te leren beheersen die noodzakelijk zijn bij het leiden van teamgenoten. Samen met jou kijkt de coach naar je huidige situatie en welke problemen je ervaart. Hierdoor weet je zeker dat de coach gepast advies zal geven. Verloopt het leiden en managen niet zoals je zou willen? Aarzel dan niet om een coach in te schakelen.

ZO WERKT HET

All progress begins with a brave decision:
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingDating coachingEetstoornis coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingJongerencoachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingVerslavingscoachingYoga coaching

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Twan heeft letterlijk voor iedere uitdaging, minstens 100 oplossingen. Marieke
Het traject/de training sloot aan op de behoefte, door het gebruik van een actrice kwamen we tot nieuwe inzichten in het effect van onze manier van communiceren. Melanja
 

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...