Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Jongerencoaching

WAT IS JONGERENCOACHING?

Hoor jij om je heen dat mensen uit het bedrijfsleven (misschien zelf je eigen ouders of opvoeders) een coach hebben? Zie jij op televisie dat ook topsporters een eigen coach hebben? Dat is niet gek want een coach helpt door begeleiding om jezelf sneller te ontwikkelen!

Een jongerencoach helpt jongvolwassenen met vragen zoals: wie ben ik? Wat vind ik belangrijk in het leven? Wat motiveert mij? Welke richting moet ik kiezen? Dit helpt jou om al op jonge leeftijd te je ‘echte’ identiteit te herkennen om vanuit daar de juiste keuzes te maken. 

Iedereen wil iets bijdragen aan de wereld en doen waar hij/zij gelukkig van wordt. Maar jeetje, wat is het moeilijk om erachter te komen wat je echt leuk vindt. Zeker in de huidige samenleving waarin er zoveel indrukken en mogelijkheden zijn. Er is zoveel te kiezen! 

Een ander belangrijk onderdeel is erachter komen waar je goed in bent. Vaak gaat dit hand in hand met dingen die je interessant vindt. Ieder mens heeft zijn/haar eigen kwaliteiten om iets bij te dragen aan de wereld. Hoe heerlijk is het om samen met een jongerencoach uit te vinden wat dit is? Dan kun jij vol zelfvertrouwen en met een duidelijke richting de wereld verder gaan ontdekken!

Al jongere wordt er van je verwacht keuzes te maken. Het komt voor dat jongeren niet lekker in hun vel zitten omdat ze niet weten wat eigenlijk bij ze past. Soms komt het omdat ouders een bepaalde richting in gedachte hebben waar je zelf niet achterstaat. Een jongerencoach kan uitkomst bieden!
 

JONGERENCOACHING HELPT JE BIJ DE VOLGENDE SITUATIES:

  • Je hebt motivatieproblemen;
  • Je hebt moeite met het maken van de juiste studiekeuze;
  • Je zou graag je zelfvertrouwen verbeteren en van je faalangst af komen;
  • Zijn je ouders gescheiden en heb je moeite om hiermee om te gaan?
  • Je hebt het gevoel dat je niet verder komt;
  • Je hebt het idee dat je omgeving te weinig naar jouw wensen luistert. 
‘ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT’

HOE ZIET EEN TRAJECT ERUIT BIJ EEN JONGERENCOACH?

Een traject met een jongerencoach betekent dat je te maken hebt met een kenner. Iemand die gespecialiseerd is in de situatie waar jij middenin zit en waarvan jij je wellicht afvraagt hoe eruit te komen. Ieder traject is maatwerk. Het belangrijkste is dat een goede ‘klik’ is tussen jou en je coach. 

Jongerencoaches hebben vaak niet alleen contact met jou maar ook met je ouders/opvoeders, school of eventueel betrokken overheidsinstelling. Dit geeft ze namelijk inzicht in de gehele context waarmee jij te maken hebt in je dagelijks leven. Klinkt dat eng? Dat is het helemaal niet want een jongerencoach helpt jou om je omgeving mee te nemen in jouw kwaliteiten, ideeën en toekomst. Welke ouder of opvoeder wil nou niet dat jij doet waar je blij van wordt en waar je een serieuze toekomst in kunt opbouwen.  

Hoe vind je een jongerencoach die bij jou past, bij jou in de buurt?

Heb je behoefte om eens met een coach te praten die samen met jou inzichtelijk maakt waar je kwaliteiten liggen, wie je bent en welke richting bij je past? Wil je jezelf ontwikkelen en nieuwe manieren leren om met je gedachten, gevoelens en gedrag om te gaan? Wil je vanuit positiviteit een waardevol leven creëren? Boek dan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een jongerencoach op ons platform of neem contact met ons op om je te begeleiden in je keuze. 

VIND HIER DE JONGERENCOACH VOOR JOU!

Kom vandaag nog in contact met jongerencoaches die aan jouw gewenste coach criteria voldoen.
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW JONGERENCOACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze jongeren coaches.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...