Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

HOE VIND IK EEN COACH DIE BIJ MIJ PAST?

Een coach vinden die bij jou past, is altijd persoonlijk én afhankelijk van jouw coachvraag.

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, hebben wij uitgebreide filtermogelijkheden ingericht. Door stapsgewijs jouw persoonlijke wensen en voorkeuren op te geven in deze filters worden jouw opties verfijnd.

De bij jou passende coach profielen worden zichtbaar. Klik op de coach om het profiel te openen. Om meer te weten te komen over de coach kan je de foto’s bekijken, de beschrijving lezen en reviews bekijken die andere coachees voor de coach hebben achtergelaten. 

Wanneer je een coach gekozen hebt die je aanspreekt, kan je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Je hoeft bij het maken van een afspraak je verhaal nog niet te delen. Tijdens de kennismaking maakt de coach hier ruim de tijd voor. Zo vind je binnen een paar minuten, altijd een coach die bij jou past.

Je kunt je favoriete coaches ook bewaren door op Opslaan in favorieten te klikken, om ze later terug te kijken.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN KENNISMAKINGSGESPREK?

Voordat je een coachingstraject gaat starten, is het fijn je coach te ontmoeten en kennis te maken.

Tijdens dit kennismakingsgesprek kan je voelen of het klikt tussen jou en de coach. Dit is belangrijk voor een goed verloop van het coachingstraject. Pas wanneer er een goede vertrouwensband is, kun je jezelf namelijk openstellen voor verandering.
 
Daarnaast is dit kennismakingsgesprek bedoeld om te kijken of de coach iets voor jou kan betekenen. De coach krijgt een beeld van jouw verhaal, hetgeen waar je tegenaan loopt en wat je wil bereiken door middel van coaching. En jij krijgt een beeld van de werkwijze en de coach als persoon.
 
Tijdens dit gesprek stellen jullie een coachvraag op (waar worstel je mee) en een doel (wat wil je bereiken en hoe gaan jullie dat doen).
 
Na het gesprek heb je alle ruimte om er goed over na te denken. Want jij bepaalt zelf met wie, waar én wanneer je aan de slag gaat! Als je al tijdens het gesprek weet dat het goed voelt kunnen jullie vanaf de volgende sessie samen op weg.

Een kennismakingsgesprek geboekt via het Coach Circle platform, is altijd gratis en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Dit gesprek kan fysiek of online plaatsvinden. Vraag hierover gerust informatie bij het maken van de afspraak.

HOE LANG DUURT EEN COACHTRAJECT?

Elk traject is maatwerk. Want iedere coachvraag is anders.

Een gemiddeld coachtraject duurt 6 tot 8 sessies. Soms wat meer, soms wat minder. Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Deze sessie kan fysiek of online plaatsvinden.

IS EEN COACHTRAJECT CONFRONTEREND?

Confronterend? Noem het liever uncomfortably excited... 

Want in je coachtraject ga je uit je comfortzone stappen. Dingen doen die je nog nooit eerder gedaan hebt en op een nieuwe manier naar jezelf kijken. Zo leer je, én dat is wel eens confronterend en ongemakkelijk... 

Sterker nog, hoe ongemakkelijk, lastig of confronterend dit soms ook mag voelen, leren doe je met vallen en opstaan. En dan is het dus ook belangrijk dat je leert vallen zodat je weer kunt opstaan. Gun jezelf tijd en blijf oefenen. Zelfs wanneer je het idee hebt dat het nooit gaat lukken. 

Langzamerhand krijg je het in de vingers en wordt zelfs het meest confronterende of ongemakkelijke gemakkelijk. Op die manier groei je en weet jij datgene in jezelf naar boven te halen wat je eerder nooit voor mogelijk hield. Uncomfortably excited, right?

ZO WERKT HET

Nog even in het kort samengevat
Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Yvette is als coach erg goed in de juiste handvatten geven zodat je zelf tot een oplossing komt. Meerdere keren had ik het gevoel dat ik vastzat in een bepaald patroon maar niet wist hoe ik dit moest doorbreken. Tijdens de sessie werd hier dan bij stilgestaan. Yvette begeleide mij om het juiste pad te bewandelen, maar het was uiteindelijk ikzelf die het patroon wist te doorbreken en vervolgens te herkennen. Yvette is een coach die weet waar ze het over heeft en past zich goed aan op wat ik een prettige manier van werken vond. Haar manier van coachen (toegankelijk, professioneel en focus op het positieve) heb ik als zeer prettig ervaren. Ilse
Peter is een heel plezierige coach. Hij luistert zeer goed, geeft je volle aandacht, confronteert en is eerlijk en direct. Durft ook tegengas te geven. Zijn achtergrond als huisarts vond ik een groot voordeel. Ik kan hem oprecht aanraqen Stefan
Jacqueline is een heel positief persoon. Ze heeft mij enorm geholpen hoe ik sommige wegen moet bewandelen. Ik zou Jacqueline aanbevelen als iemand mij naar een goede coach vraagt. Jolanda
Mark
Twan heeft letterlijk voor iedere uitdaging, minstens 100 oplossingen. Marieke
 

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...