Sfeerbeeld

Health coaching

Lekker in je vel zitten begint met goed voor jezelf zorgen. Echter lukt dit niet altijd doordat we vaak geleefd worden door allerlei verplichtingen. Met ontevredenheid over je gezondheid als gevolg. Als expert op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid kan een health coach dan uitkomst bieden. Een health coach helpt je om jouw levensstijl te verbeteren en om te zetten naar een gezondere levensstijl.

WAT IS HEALTH COACHING?

Lekker in je vel zitten begint met goed voor jezelf zorgen. Echter lukt dit niet altijd doordat we vaak geleefd worden door allerlei verplichtingen. Met ontevredenheid over je gezondheid als gevolg. Als expert op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid kan een health coach dan uitkomst bieden. Een health coach helpt je om jouw levensstijl te verbeteren en om te zetten naar een gezondere levensstijl. 

Een health coach kijkt naar de fysieke aspecten van je leven zoals voeding, beweging en rust. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de mentale aspecten zoals gedachten, relaties en doelen in het leven. Aan de hand van deze gegevens kan een health coach bepalen welke strategie het meest effectief is bij jou. 

Zo heb je met jouw health coach een stok achter de deur en investeer je in jouw duurzame gezondheid.
 

HEALTH COACHING HELPT JE VERDER BIJ VRAGEN EN GEDACHTEN ZOALS:

  • Hoe kom ik fysiek en mentaal beter in balans?
  • Hoe word ik energieker?
  • Hoe kan ik door middel van sporten en voeding mijn weerstand verhogen?
  • Wat maakt dat ik niet lekker in mijn vel zit?
  • Hoe kom ik van mijn ongezonde leefstijl af?
  • Welke gezondheidsadviezen kloppen?
  • Waarmee moet ik beginnen om een gezondere leefstijl te ontwikkelen?

“ IF YOU ARE GOING TO HAVE A TREAT, ENJOY EVERY FREAKIN' BITE. ”

WELKE RESULTATEN KUN JE VERWACHTEN MET HEALTH COACHING?

Health coaching helpt jou fysiek en mentaal beter in balans te komen, je leven effectiever in te richten en de doelen te bereiken die je wilt bereiken. 
 

HOE ZIET EEN HEALTH COACHINGSTRAJECT ERUIT?

Een gratis kennismakingsgesprek met een health coach kan helderheid bieden. Hierbij kun jij aangeven wat je doelen en wensen zijn. Hierna volgt een stappenplan met daarin advies over voeding, beweging en gewoonten. Dit stappenplan is de basis van het traject en tijdens elke sessie in het traject worden de resultaten gemeten om waar nodig bij te stellen. 

WERKEN AAN JOUW HEALTH DOELSTELLINGEN?

Stap 1

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

BENIEUWD NAAR WAT JOUW HEALTH COACH VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze health coaches.

Onze coaches

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenunit.

Profielfoto
Pim
Mensgericht | Doelgericht | Prikkelend
Heel Nederland
3 jaar ervaringBeroepsvereniging
Profielfoto
Geertje
Doelgericht | Passie | Rust
Heel Nederland
4 jaar ervaringGeaccrediteerdBeroepsverenigingGecertificeerd
Profielfoto
Sanne
Empathie | Actiegericht | Empowerment
Roelofarendsveen
1 jaar ervaring

Waardevolle ervaringen

- Deborah

Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest.

- Jeroen

Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren.

- Manon

Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. 
Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen.

Tim

Toen ik eenmaal de stap had genomen om een coachtraject te gaan doen was het lastig om de juiste coach te vinden. Door Coach Circle had ik snel overzicht van de coaches in mijn omgeving en kon ik online een selectie maken. Fantastisch!

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.