Inloggen
Beoordeeld met een 9.5
Face to face coaching

Wat is face to face coaching?

Face to face coaching is de meest traditionele coaching vorm die er is. In deze moderne tijden is een andere veelvoorkomende vorm e-coaching geboren. Iedere vorm heeft zijn voor en nadelen en wat bij jou past is afhankelijk van jouw voorkeuren en criteria in je zoektocht naar een coach. Een combinatie tussen face tot face coaching en e-coaching is ook een mogelijkheid. Vraag je coach naar de mogelijkheden. Met de zoekfilter van Coach Circle bij ‘ontdek onze coaches’ kun jij je selectie kleiner maken om snel een coach te vinden die voldoet aan jouw criteria. 

Face to face betekent in elkaars (fysieke) aanwezigheid, in een direct contact, persoonlijk, tegenover elkaar. In een face tot face coachingstraject ben je met je coach in één ruimte en heb je persoonlijk contact. 

Hoe ziet een face tot face coachingstraject eruit?

Een coachingstraject start meestal met een vrijblijvende face to face kennismaking met een coach. De klik tussen jou en een coach is belangrijk voor het slagen van een coachingstraject. De reden hiervoor is dat jij je als coachee helemaal open moet durven stellen om een coachingstraject effectief te maken. Face to face coaching is in de coachruimte van de coach, bij jou thuis of op een plek die jullie samen hebben afgesproken. 

Tijdens een face to face intakegesprek wordt je coachvraag concreet gemaakt, wat je wilt bereiken en wordt er een inschatting gemaakt van het aantal sessies wat waarschijnlijk gepland gaat worden. De gesprekken vinden meestal om de twee a drie weken face to face plaats en duren gemiddeld een uur tot anderhalf uur. 

Tijdens de vervolgafspraken gaat een coach dieper in op je coachvraag en zullen  verdiepende vragen, testen en opdrachten onderdeel uitmaken. Na een sessie wordt er soms huiswerk meegegeven.  

Tot slot vindt er een evaluatiegesprek plaats waarin de resultaten worden besproken en eventuele vervolgacties op een rijtje worden gezet. Het is belangrijk dat je het geleerde gaat vasthouden. 

Tijdens de vervolggesprekken diepen we jouw coachvraag verder uit door verdiepende vragen, testen en (huiswerk)opdrachten. Tot slot vindt er een evaluatie en een eindgesprek plaats waarin we de vervolgacties op een rijtje zetten. We kijken ook hoe je het geleerde gaat vasthouden.
 

“At some point of life you have to face your fears”

Voordelen van een face to face coachingstraject:

Voor coachees die persoonlijk contact en fysieke aanwezigheid belangrijk vinden zal face to face coaching de voorkeur hebben. Buiten het feit dat dit wellicht fijner kan voelen als je emotionele onderwerpen bespreekt kan een ander voordeel zijn dat het uitvoeren van coaching oefeningen makkelijker is. E-coaching heeft als voordeel dat het efficiënter te plannen is en daarmee wellicht sneller resultaat oplevert. Wat jij een prettige vorm vindt is natuurlijk helemaal persoonlijk! 
 

Waar vind ik een face to face coach?

Via het Coach Circle platform is het makkelijk om een selectie te maken van coaches die een face to face coach vorm aanbieden. Tevens kun je bij de selectie aangeven op welk thema je gecoacht wilt worden of aan welke soort coaching je behoefte hebt. Zo blijven alleen de coaches over die bij jou passen! Tevens kun je een filteren op de tarieven bij het maken van je keuze voor een face to face coach. 

Druk op onderstaande button ‘ontdek onze face to face coaches’ om te starten met zoeken van een face to face coach die bij jou past. 
 

Maak hier een selectie uit de face to face coaches van Coach Circle

Plan vrijblijvend iets in met een van onze face to face coaches en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...