Inloggen
Beoordeeld met een 9.4
Coach gezocht of coach gevraagd? Vind hier de perfect match!

Coach gezocht? Vind hier een coach die bij je past!  

Coach gevraagd? Coaching is iets wat mensen de laatste jaren massaal meer zijn gaan doen. Sinds de jaren 80 maakt 'de coach' een heuse opmars. Coaches schieten als paddenstoelen uit de grond en voor ieder belangrijk thema in het leven wordt een coach gezocht. Zo heb je bijvoorbeeld een lifestyle coach, een personal coach of een kindercoach. Ook wordt er in het bedrijfsleven steeds vaker de ondersteuning van een coach gevraagd. De werkgever plaatst bijvoorbeeld een 'gezocht coach' advertentie wanneer hij één van zijn leidinggevende betere skills bij wilt brengen, zodat hij effectiever leert leidinggeven. Het kan ook zijn dat een coach wordt gevraagd voor het vinden van een betere balans tussen werk en privé. Volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel zijn er op dit moment 63 duizend 'coaches' in Nederland geregistreerd.  

Hoe zorg jij ervoor dat tussen dit enorme aantal een goede coach kan worden gezocht? De zoekmodule 'ontdek onze coaches' op onze website, samen met onze tips kunnen je helpen in de zoektocht naar een goede coach. 

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven is.

Coach gevraagd of gezocht? Je vindt de perfect match via Coach Circle! 

Helaas is het beroep van een coach geen beschermd beroep. Dit maakt dat werkelijk iedereen zichzelf in theorie een coach mag noemen. Ben jij op zoek naar een coach? We begrijpen dat het op zoek gaan naar een coach niet altijd even makkelijk is. Maar het investeren van je tijd is zeker de moeite waard, wanneer jij het maximale resultaat wilt halen uit het werken met een coach. Bij Coach Circle helpen wij jou bij met de kwestie: coach gezocht. Zo bieden we een platform aan waar jij door middel van onze zoekfunctie toegang krijgt tot onze database. In deze database hebben wij de beste coaches van Nederland verzameld. Gezocht: coach? Geef dan je persoonlijke wensen en voorkeuren op, zodat onze filter op de website de resultaten kan verfijnen. Uit deze samenstelling zullen dan diverse profielen van matchende coaches zichtbaar worden waarmee een coach kan worden gezocht  die aansluit bij jouw coachvraag en persoonlijke wensen. 

 

Coach gevraagd: Meld je aan als coach!

Om een zo goed mogelijk aanbod van coaches te hebben, zijn er altijd nieuwe coaches gevraagd die ons platform versterken. Samen bundelen we onze krachten en kun jij doen wat je echt leuk vindt: het coachen van mensen. Wij regelen dan de rest voor jou. Er is dus altijd een nieuwe coach gevraagd!

Bekijk onze vier abonnement mogelijkheden voor deel uit te maken van Coach Circle! 

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...