Inloggen
Beoordeeld met een 9.3

Veel gestelde vragen over coaching

Voor een direct antwoord!
Hoe ziet het aanmeldingsproces eruit?
Het werkt heel eenvoudig!

Stap 1: Aanmelden als coach
Klik op aanmelden als coach en doorloop de stappen om jouw coachprofiel compleet te maken.
Dit duurt gemiddeld 20 minuten. Wanneer je je aanmelding op de website hebt doorlopen volgt er een agenda module om een telefonisch welkomstgesprek in te plannen. Vanuit de agenda module kies je voor een door jou gewenst tijdslot.

Stap 2: Welkomstgesprek met Coach Circle
Een telefonisch welkomstgesprek duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten.
We nemen de tijd om kennis te maken, je profiel te doorlopen en je te helpen met eventuele vragen of opmerkingen.

Stap 3: Betaling
Om je daadwerkelijk te kunnen verwelkomen op het Coach Circle platform volgt er een betaallink via IDeal.
Dan is het voor jou nog een kwestie van betalen. Wanneer wij de betaling binnen hebben wordt je profiel automatisch actief op het platform!
Wat is de prijs?
De maandelijkse investering die we van jou als coach vragen is nu tijdelijk voor één jaar tegen een verlaagd tarief van €24,99 excl. BTW per maand.
Dat betekent concreet dat wanneer jij de keuze maakt om je aan te melden bij het Coach Circle platform, je het eerste jaar €299,88 excl. BTW betaalt. Iets waar jij bij het genereren van 1 tot 2 coachtrajecten per jaar je return on investment direct hebt bereikt. En dat gunnen we je enorm en het liefst natuurlijk nog heel veel meer rendement daarbovenop!

Omdat wij geloven in ons concept en de eerste resultaten veelbelovend zijn, geven we je nu nog een extra zekerheidje mee. Een cadeautje, gewoon omdat wij niet de moeilijkste zijn. Waarbij we je 6 maanden gratis verlenging geven, als je binnen één jaar op ons platform minder dan 2 leads aangeleverd hebt gekregen.

Nu is het up to you! Enkel jij kan de afweging maken of je die investering zou willen doen. Maar zoals het bekende gezegde klinkt: ‘No risk, no glory!’
Waarom kiezen jullie voor een membership model en niet voor een afrekening per lead?
Als onderneemsters zijn wij verplicht aan onze onderneming, aan onszelf, maar zeer zeker ook aan jullie als coach, en aan alle andere betrokkenen, om gezonde marges te maken. Dat moet een no brainer zijn.
In tegenstelling tot een afrekening per lead, biedt een membership model een constante stroom aan cashflow en dus inkomsten. Inkomsten die de ruimte bieden om het platform duurzaam te krijgen.

Want het grootste gedeelte van onze inkomsten vloeit daarmee terug naar onze gouden combinatie van growth hacking, online marketing en social media campagnes op Facebook/Instagram en LinkedIn. Kosten die wij op deze manier kunnen en willen maken om de kwaliteit te kunnen waarborgen op ons platform. Zodat we jou als coach, maar ook onze coachees op de allerbeste manier kunnen bedienen en ontzorgen.
Wanneer worden de kosten van mijn membership afgeschreven?
Je eerste betaling voldoe je na je welkomstgesprek. Je profiel wordt hiermee direct geactiveerd op het platform.
Daarna wordt dit bedrag maandelijks via een automatische incasso afgeschreven.
Wat maakt jullie werkwijze uniek t.o.v. andere coachingsplatformen in de markt?
Wij zijn met Coach Circle het enige coachplatform in Nederland, dat gebruik maakt van de gouden combinatie tussen growth hacking, online marketing én social campagnes op Facebook/Instagram en Linkedin.
Zelfs wanneer jij en ik slapen, draait bij ons de motor van ons platform gewoon door. Zo zijn wij dag en nacht in staat om heel Nederland te bereiken. Zowel aan de coach als de coachee kant. Én door deze werkwijze ben jij nu ook hier op deze pagina terecht gekomen. Is dat niet genoeg bewijs dat ons platform werkt ;-)?

Waar we aan de ene kant het proces efficiënt, geautomatiseerd en goed ingericht hebben staan, bied dat ons aan de andere kant ruimte om onze persoonlijke touch mee te geven. Want wij geloven dat mensen zaken doen met mensen. Die verbinding en connectie maken het verschil.
Hoe borg je de kwaliteit van de coaches op het platform?
Laten we vooropstellen, dat wij niet gaan over het reguleren van de markt. Coaching is nu eenmaal geen beschermde beroepsgroep. Dus iedereen, ook zonder enige vorm van opleiding, mag zich de titel toe-eigenen. Wij verwelkomen dan ook iedereen die als coach werkzaam is, met liefde op ons platform.
Van de coaches die op ons platform actief komen, brengen we duidelijk in kaart, wie de coach is en wat degene aan kennis en kunde met zich meebrengt. Te denken valt aan: opleidingen, accreditaties, jaren werkervaring, aangesloten bij een beroepsvereniging etc. Ook beoordelingen en reviews scores van de coach nemen we hierin mee en voegen we toe aan het coachprofiel.

Bij het kiezen van de juiste coach, leggen we de regie bij de coachee. Deze krijgt met de filtermogelijkheden op het platform de mogelijkheid om stapsgewijs persoonlijke wensen en voorkeuren op te geven in deze filters. Vindt een coachee dat certificeringen of accreditaties van waarde zijn voor zijn of haar coach keuze, dan worden deze aangevinkt. Hiermee worden opties verfijnd en worden de passende coach profielen zichtbaar.

De markt bepaalt zo de waarde van een coachprofiel. Op deze manier weten wij, in een stijgende markt in aantallen coaches, weer overzicht, duidelijkheid en transparantie te bieden voor de coachee. Met zicht op kwaliteit!
Maak je waar wat je beweert?
Het liefst zouden we iedere coach op ons platform willen overspoelen met leads en ontzorging bieden op alle vlakken. Want dat zou betekenen, dat we jou als coach, volledig in je kracht kunnen zetten om te doen waar je waanzinnig goed in bent: namelijk het coachen van mensen.
Ook zal het niet als een verrassing komen dat we (nog) niet in die wereld leven. Daarom proberen we voor iedere coach minimaal te werken naar een return on investment binnen een jaar. Met het liefst natuurlijk een heleboel meer aan rendement!

Echter, het geven van garanties kunnen we nooit op dit vlak. Waar we wel garanties op kunnen geven is dat wij ons uiterste, stinkende best voor je doen. Echt, omdat wij vanuit eigen ervaring weten dat een coachtraject een leven kan veranderen. En dat gunnen we iedereen!

Om je een indruk te geven van ons inmiddels opgebouwde proven track record, hierbij nog wat feitjes en reviews. We hadden ons geen betere start van het platform kunnen wensen:

‘Coach Circle heeft mij direct positief verrast. Nog voordat het platform überhaupt live was, had ik al mijn eerste coachingsopdracht binnen vanuit het Coach Circle netwerk. Mooi om te zien hoeveel impact Coach Circle al maakt en dat kan alleen maar meer worden.’ - Coach Nikkie
En met de 15 leads die daarop volgde, sprak ook de eerste coachee zich uit:
‘Ik kan niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik u ben. Sinds gisteren ben ik weer stukken vrolijker, geloof ik meer in mezelf, ik ben ook meer mezelf en probeer te genieten op weg naar mijn doel! Ontzettend bedankt!’ - Coachee Lilaf
Ik heb een andere vraag.
Als je vraag hier niet tussen staat, dan helpen we je uiteraard graag verder.
Mail je vraag naar info@coachcircle.nl en ontvang altijd binnen 24 uur reactie. Liever gebeld worden? Plan een belafspraak in op een beschikbaar tijdslot via de agenda. Op die manier ben je er zeker van dat wij je te woord kunnen staan op een door jou gewenst moment.
Wat zeggen anderen over ons?
‘Fantastisch!!!! En idd hoe weet je nou welke coach je moet hebben. Het is een enorme zoektocht. Goed dat jullie er zijn.’ - Sharon
‘Tof dat je de Coach Circle bent gestart en bijdraagt aan het verlagen van de drempel om aan te kloppen bij een coach!’ - Trudy
‘Wat een supermooi platform en goed initiatief!’ - Juliette
‘Ik zat met veel interesse de Coach Circle bekijken, aangezien mijn voornemen is om een groter bereik te creëren zodat ik meer mensen kan begeleiden. Mooi dat je zo'n initiatief gestart bent.’ - Rommy
‘Wat een goed en leuk initiatief heb je genomen. Ik zie zeker meerwaarde in het verbinden van coaches en het vergemakkelijken voor coachees om een goede coach te vinden.’ - Ziryan
‘Wat een leuk voornemen en (naar mijn idee) goed concept! De aansluiting met een coach blijft iets heel persoonlijks. Na het bekijken van de website krijg ik in elk geval het idee dat je dit vanuit je hart doet!’ - Jeroen
Een moment ogenblik a.u.b...