Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Carin


Gecertificeerd coach
Direct gratis kennismakingsgesprek plannen
 • Bocholtz
 • 8 jaar ervaring
 • #samensterktegencorona
 • Gratis loopbaanadvies t.w.v. € 700,-
 • Particulier:
  € 85.00 per uur incl. btw
  Zakelijk:
  € 85.00 per uur excl. btw
 • Lid van beroepsvereniging
  • NOBCO / EMCC -NL (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)
  • NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement consultants en carriere Coach)
 • Geaccrediteerd door
  • NOLOC Erkend Loopbaanprofessional
 • Talen
  • Nederlands
 • Gratis intake gesprek
In de rust ligt het antwoord

Dit ben ik:

geduldig - bescheiden - standvastig Een stressreductiecoach met ezelsgeduld. Standvastig, bescheiden en geduldig loop ik naast je totdat jij je doel bereikt hebt.
Mijn bedrijf heet ‘en Wat nu?!’ en dit is het eerste wat mensen roepen als ze overmeesterd worden door stress en ze even een helpende hand nodig hebben. En die hand bied ik graag.

Werkdruk, werkstress en spanning negeren en nog harder gaan rennen, zorgt vroeg of laat voor overbelasting. Dit heb ik zelf ook al ervaren.
Het heeft wel ertoe geleid dat ik vanuit mijn Human Resource kennis, opleidingen ben gaan volgen als stress counselor, burn-out coach. En nog steeds volg ik trainingen om andere en soms ook betere methodieken te leren. Een hobby van me is informatie opzoeken over de nieuwste onderzoeksresultaten en inzichten omtrent het onderwerp stress.

Ik haal mijn ontspanning in de natuur en bij mijn dieren de ezeltjes, hangbuikzwijntjes en de boerderij.

Ik help je graag bij vraagstukken op de volgende thema's:

Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:

Stress coaching: Chronische stress, overspannen, burn-out, rouw na ontslag, overprikkeld, geen energie en motivatie meer om te werken. En Wat nu?! Wat je ook doet het lijkt allemaal niet te helpen. Je hebt al vakantie opgenomen om bij te tanken. Doodmoe ga je weer aan de slag, totdat je je ziek moet melden. Je werkgever en bedrijfsarts vinden na een maand rust het wel weer goed geweest en je moet re-integreren. Doodmoe ga je weer aan de slag. Het is net of je in een cirkel ronddraait.

En uit deze cirkel help ik je met mijn bewezen stress coaching methoden om van werkstress naar weer met plezier werken te komen. Bij stress coaching begin ik bij het begin en dat is zorgen voor echte rust. Eenmaal weer energie dan gaan we je (werk)stressoren aanpakken om vandaaruit de stap te zetten terug naar je werk.

Met stress coaching werk ik vanuit de psychobiologische aanpak. Door te lang en te veel stress raakt je lijf uitgeput en het regelsysteem in je hersenen veranderd. Je regelsysteem blijft maar gas geven en weet zelf niet meer de rem te vinden. En daar gaan we mee aan de slag: je regelsysteem weer in balans brengen om vandaar uit te werken aan je stressoren.

Om inzicht in jouw chronische stress / burnout / overspannenheid te krijgen, beginnen we het stress coaching traject met een stressklachten vragenlijst. Deze vragenlijst van het CSR centrum is samengesteld uit gevalideerde vragenlijsten. Het is een goede start en basis van het stress coaching traject om na ongeveer 4 weken weer de voortgang te meten. Hierdoor weten we zeker dat we tijdens het stress coaching traject aan de juiste dingen werken.

Wil je liever met een psycholoog aan jouw psychische stressoren werken, geen probleem echter doe dit pas nadat je regelsysteem weer naar normaal is! Aan je stressoren werken kost namelijk heel veel energie. Je slurpt je batterij helemaal leeg waardoor je nog minder energie hebt. Ik werk tijdens het stress coaching traject regelmatig samen met psychologen en bedrijfsartsen.

De zwaarte van je (chronische) stress bepaald de duur van herstel. Dit kan 3 maanden zijn tot soms wel één jaar en langer. Het herstel hoef niet zo lang te duren mits de juiste interventies op het juiste tijdstip. En daar begeleid ik je tijdens de stress coaching bij.

Mensen in je omgeving kun je niet veranderen maar wel jezelf. Doe je dat niet op tijd dan ontstaan er vroeg of laat lichamelijke en mentale klachten tot aan overspannenheid en burn-out toe. Ik maak met je pas op de plaats en tijdens de eerste stress coaching sessies gaan we na wat jouw uit balans brengt, wat je nodig hebt om weer ontspanning in je werk en leven aan te brengen. Ik adviseer dan ook altijd om geen ontslag te nemen maar eerst met mij na te gaan wat er aan de hand is. Dan kan nog altijd via loopbaan coaching een stap naar nieuw werk worden gemaakt.

Het hoeft dus in heel veel gevallen niet eens te komen tot aan uitval door chronische stress. Het moment om te starten met stress coaching bepaal jij zelf. Het beste moment is als je dreigt vast te lopen in je werk. Zodra je bemerkt dat je last krijgt van dingen die je heel veel energie kosten en misschien wel je motivatie doen afnemen, dat is het tijdstip om na te gaan waar dat door komt. De oorzaak hiervan kan van alles zijn: denkpatronen, overtuigingen, je waarden, gedragingen, verbaal als non verbale communicatie, je bent uit je werk gegroeid, onbalans is werk en privé. Maar wat is het dan? Dat zoeken we uit en hier werken we aan. Door op tijd aan de bel te trekken en te starten met stress coaching kun je een lang herstel traject voorkomen.

Bij mij bepaal jij hoe het (stress coaching) traject eruit ziet: testen of geen testen, een training / workshop, online, e-coaching of op locatie, inzet van de ezeltjes tot enkele dagen op de boerderij. Ik geef aan of het past en effect heeft bij jouw vraag. Eenmaal gestart is het altijd mogelijk om veranderingen aan te brengen.

De investering in jouzelf ligt aan de vorm van het traject. Ik werk vooral met trajectprijzen. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik hier meer over vertellen.

Met mijn diversiteit aan (stress coaching) tools die ik je aanreik zal het zeer zeker lukken om structureel je werkstress, burn-out en overspannenheid aan te pakken, of nieuw werk te vinden, zodat ook jij je niet meer aan dezelfde steen twee keer stoot.

Opleidingen

Personeel & Organisatie Hogeschool Zuyd - 2002 - 2006
Verlies en rouw / stress en burnout Academie voor Counseling en Coaching - 2016 - 2018
Mindfulness trainer / coach See true - 2011 - 2022
Familie / organisatieopstellingen Academie voor opstellingen - 2017 - 2018

Certificaten

Bewijs van deelname CSR centrum - 2019
Stress en Burn-outbegeleiding ICM - 2018
Licentie coach trainer Roos van Leary Leary Academy - 2019
DISC specialist DISC Benelux - 2020
coach ICM - 2011
Categorie 1 Mindfulnesstrainer / coach VMBN beroepsvereniging van Mindfulness - 2022

Coach vormen:

Methodieken:

Coaching met dierenMentaliserend coachenSystemisch coachenIntegraal coachenWandel en natuur coachen
Samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Versturen
Mijn locaties
Kaart bekijken
Mijn beoordelingen - gemiddeld beoordeeld met een 0 uit 0 beoordelingen Review toevoegen Lees alle beoordelingen
Review toevoegen
A. Algemene vragen
B. Jouw ervaring met Carin Uw beoordeling is van invloed op de score
Algemeen
Wat is je algemene indruk van de coaching/begeleiding?
Coach
Wat vond je van de inzet en betrokkenheid van de coach?
Wat vond je van de flexibiliteit van de coach?
Inhoud
Wat vond je van de toegepaste methodes en de vakkkennis van de coach?
Wat vond je van de professionaliteit van de coach?
Effectiviteit
Hoe beoordeel je het resultaat van de coaching/begeleiding?
Organisatie
Wat vond je van de faciliteiten (vb locatie, of online mogelijkheid) die de coach aanbiedt?
Hoe was de bereikbaarheid van de coach?
Hoe beoordeel je de sfeer tijdens het traject?
C. Kun je ons iets meer vertellen? Het duurt maar een minuutje!
Verstuur review

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...