Profielfoto

Patricia

Eerlijk | Positief | Motiverend
Beverwijk
3 jaar ervaringGeaccrediteerdGecertificeerd

Over mij

Met ruim 15 jaar ervaring als massagetherapeut waarbij ik veel mensenkennis heb opgedaan, heb ik mij met name verdiept in Stress en Burn-Out en ben gespecialiseerd in Massage bij Kanker. Ik ben nooit uitgeleerd en heb tientallen cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van orthomoleculaire voeding, voetreflex, massage, coachen, leefstijl en sport. Hiermee denk ik een uitgebreide, brede basis te hebben om mensen goed te kunnen coachen en masseren en vanuit verschillende gezichtspunten een probleem te kunnen benaderen. Ik zou mijzelf graag willen omschrijven als een Holistische Coach en Massagetherapeut. Ik kijk immers naar Lichaam, Emotie, Energie, Levensstijl én Geest.

Werkwijze

Goed nieuws: je bent niet voor niets op mijn website terecht gekomen! Ik kan jou helpen om je weer vrolijk, vitaal en gezond te voelen. We gaan samen onderzoeken wat er binnen jouw mogelijkheden ligt om dat te bereiken. Geen gesprekken over je moeilijke jeugd (als je dat niet wil, al kan het wel), want we gaan vooral praten over je leven in het hier en nu. Ik heb zelf veel meegemaakt en weet wat ik van je vraag. Je krijgt bij mij ook echt alle tijd om je verhaal te doen, ik kan goed luisteren. Er is geen haast maar we werken wel door. Ik help je ook om je lichaam weer te omarmen en te voelen - en massage is daar een uitstekend hulpmiddel bij. Ik geef overigens al 15 jaar allerlei soorten massages en de positieve effecten zijn eindeloos - zoals honderden klanten inmiddels zelf al hebben ervaren.

Deze soorten coaching bied ik aan

Opleidingen

Basis CoachenPositive Touch - 2021-2021
Lichaamsgericht coachenPositive Touch - 2021-2021

Certificaten

Basis coachenPositive Touch - 2021
Lichaamsgericht coachenPositive Touch - 2021

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 75.00 per uur incl. btw

Aantal sessiesPrijs
5 sessie€ 350.00

Accreditaties

AGB code

Talen

Nederlands
Engels

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld