Profielfoto

Nicole

Vertrouwen | Verbinding | Puur
Breda
1 jaar ervaringGeaccrediteerdBeroepsvereniging

Over mij

Hi, ik ben Nicole. Leefstijlcoach en Vitaliteitscoach in Breda e.o. Met passie voor een gezonde leefstijl begeleid ik jou in jouw zoektocht naar balans. Balans in voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Vanuit veiligheid, vertrouwen en verbinding bied ik je inzicht en bewustwording op het herkennen van patronen, het doorbreken van die vicieuze cirkel, het omgaan met de beren op jouw weg en het volhouden van gedragsverandering.

Werkwijze

In mijn persoonlijke individuele coaching sta jij centraal. Het gaat om jou. Geen kant-en-klaar pakket, wel een traject dat volledig is afgestemd op jouw vraag of wens. Hoofd, hart, lichaam, identiteit en pro-activiteit. Alles hangt met elkaar samen, daarom kijk ik naar het totaal plaatje. Ik geloof er in dat jij alle antwoorden al in je hebt. Door het stellen van rake vragen en tijdens de coachsessie ook al direct praktisch aan de slag te gaan, help ik je die te vinden. Zo werk je aan jouw vraag of wens met door jou zelf gekozen haalbare stappen. Vanuit veiligheid, vertrouwen en verbinding bied ik je inzicht en bewustwording op het herkennen van patronen, het doorbreken van die vicieuze cirkel, het omgaan met de beren op jouw weg en het volhouden van jouw gedragsverandering. Verandering kost tijd. Gun jezelf dat ook. Ik ben jouw steuntje in de rug.

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Opleidingen

Integraal Leefstijl- en VitaliteitscoachMARK Academy - 2021-2022

Aangesloten bij

BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland)

Coach vormen

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 72.50 per uur incl. btw

Aantal sessiesPrijs
5 sessie€ 375.00

Accreditaties

Kabiz (Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg)
BLCN leefstijlcoaching

Talen

Nederlands

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld