Profielfoto

Lizette

Zacht | Energiek | Betrokken
Heel Nederland
4 jaar ervaringGeaccrediteerdBeroepsverenigingGecertificeerd

Over mij

Hi there! Ik ben Lizette. Empaat, deep feeler, life-changer en trauma healer. Ooit was ik me niet bewust van de kracht van mijn gevoel en had ik het idee dat veel voelen alleen een last was. Tot ik ontdekte hoe ik het in mijn voordeel kan gebruiken, door mezelf te durven beschermen. Grenzen aangeven, nee zeggen en bewust voelen wat ik nodig heb zijn belangrijk geweest in mijn eigen ontwikkeling. In mijn praktijk heb ik ontzettend veel vrouwen naar bevrijding, opluchting en erkenning voor zichzelf begeleid door onvoorwaardelijk te leren voelen. Voelen wat er in het verleden ligt, zodat je niet wordt belemmerd in het heden en de toekomst een fijn en licht vooruitzicht wordt.

Werkwijze

In mijn praktijk is de rode draad door alle sessies: voelen. Voelen, voelen en nog eens voelen. In het verleden heb je dingen meegemaakt, maar je bent doorgegaan. Schouders eronder, niet zo zeuren en dóór. Of je jezelf dit nu hebt wijsgemaakt omdat het niet veilig was om je kwetsbaar op te stellen in het gezin waar je vandaan komt of in eerdere relaties. Het niet doorvoelde in het verleden zorgt ervoor dat je nu vastloopt. In je werk, je liefdesleven, je persoonlijke leven of gewoon overal. Misschien loop je er tegenaan dat je je gauw schuldig voelt als je met je problemen bij andere mensen komt, of denk je dat ze je toch niet begrijpen. Of dat je er veel voor terug moet doen als je hun tijd in beslag neemt met jouw gevoelens. Schuldgevoel, schaamte, overcompensatie, pleasen en jezelf wegcijferen voor anderen komt vaak voor als je je best moest doen om gehoord te worden, gezien te worden. Als je thuis weinig ruimte kreeg, of werd afgewezen op welke manier dan ook. Daar gaan we mee aan de slag, en het begin hiervan is voelen wat er nog gevoeld mag worden. Dat is de sleutel tot bevrijding, opluchting, begrip voor jezelf en daarmee zelfvertrouwen en zachtheid.

Deze soorten coaching bied ik aan

Opleidingen

NLP PractitionerHet NLP Instituut - 2019-2020
NLP Master PractitionerUNLP - 2020-2020

Certificaten

NLP PractitionerHet NLP Instituut - 2020

Aangesloten bij

ABNLP (American Board of NLP)

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 110.00 per uur incl. btw

Aantal sessiesPrijs
5 sessie€ 800.00
8 sessie€ 1200.00
12 sessie€ 1700.00

Accreditaties

NLP Practitioner
CRKBO

Talen

Nederlands

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld