Profielfoto

Joost

Ruimte | Gezondheid | Vrijheid
Heel Nederland
2 jaar ervaringGecertificeerd

Over mij

Wat ga jij doen met de rest van jouw leven? Wat is jouw grootste uitdaging waarmee ik je wellicht kan helpen? Mijn naam is Joost. Voor mijn carrière begon had ik als stagiair en reiziger hele mooie avonturen meegemaakt in Peru. Ik leefde mijn droom. De cultuur, de passie, de oude wijsheden en de ritme van de klanken. Mijn droom is dat werken niet meer voelt als werken maar als liefde in actie. Als zelfbenoemd reisgids is het mijn doel om creatieve ondernemende impact makers tot bloei te laten komen en mensen die nu voelen dat ze vast lopen in deze reis mee te nemen op het zelf te creëeren nieuwe bospad.

IK KAN JOU HELPEN BIJ

Werkwijze

Wil je leven vanuit flow en overvloed in plaats vanuit angst? Wil je leren hoe je alles uit het leven haalt? Is jouw droom of doel zo groot dat je je er ongemakkelijk bij voelt? Dan weet je dat het tijd is voor actie om door je angst barrière heen te breken. Als intuitief coach en transformatieve reisgids ben ik gespecialiseerd in zelfontwikkeling, bewustwording en persoonlijke groei. Ik bied je een luisterend oor, een vragende spiegel en de rust en creativiteit om je te ont-wikkelen naar de nieuwe versie van jezelf. Graag neem ik je mee op ontdekkingstocht naar jouw doelen en dromen waarbij je de ruimte krijgt om te helen, delen en spelen. Tijdens deze reis help ik je met het verinnerlijken van jouw verlangens. Stop met jezelf te saboteren en start met leven vanuit passie en overvloed. Waag jij de sprong? Als reisgids help ik je tijdens jouw reis. Zullen we kennismaken?

Deze soorten coaching bied ik aan

Opleidingen

NLP PractitionerSluis NLP Instituut - 2021-2021
Thinking Into ResultsProctor Gallagher Institute - 2022-heden

Certificaten

NLP PractitionerSluis NLP Institute - 2021
NLP CoachSluis NLP Institute - 2022

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 75.00 per uur incl. btw

Zakelijk

€ 100.00 per uur excl. btw

Aantal sessiesPrijs
10 sessie€ 2497.00

Talen

Nederlands
Anders, namelijk...

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld