Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Ingrid


Beoordeeld met een 10.0 Direct gratis kennismakingsgesprek plannen
 • Aalsmeer
 • 12 jaar ervaring
 • #samensterktegencorona
 • Particulier:
  € 125.00 per uur incl. btw
  Zakelijk:
  € 140.00 per uur excl. btw
 • Lid van beroepsvereniging
  • NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement consultants en carriere Coach)
 • Geaccrediteerd door
  • NOBCO EMCC European Foundation coach
 • Talen
  • Nederlands
 • Gratis intake gesprek
Soms moet je, om weer vooruit te komen, even stil staan.

Dit ben ik:

Empatisch en eerlijk - Energiek en krachtig - Nuchter en oprecht geïnteresseerd Leuk dat je mijn profiel bekijkt.
Ik ben Ingrid de Jong, getrouwd en ik heb een dochter van 12 en een bonusdochter van 25.
Wat mij kenmerkt als coach is dat ik zelf heb ervaren hoe het is om het roer om te gooien. Niet omdat het moest, maar omdat ik dat zelf wilde. Vanuit mijn functie als fiscaal adviseur in een corporate omgeving heb ik een switch gemaakt naar waar mijn hart daadwerkelijk ligt…. mijn huidige vak als coach. Van urenmachine naar iemand die jou je maximale potentieel naar boven laat halen.

Coachees omschrijven mij als een emaptische, toegankelijke, no-nonsens coach, die zegt waar het werkelijk om gaat. Mijn aanpak kenmerkt zich in helderheid, duidelijkheid en energie gevend. Verdieping en échte aandacht in jou en jouw specifieke situatie is daarbij cruciaal.
Mijn rol is naar jou luisteren, je uitdagen en je terugzetten in je kracht. Zorgvuldig maar niet voorzichtig. Ik werk met verschillende methoden en technieken die aansluiten op jou en de vraag waar je voor komt.

Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:

Werkwijze
Mijn werkwijze onderscheidt zich in helderheid en duidelijkheid. Geen poespas en snel aan de slag. Echter nooit zonder een gedegen voorbereiding. Verdieping in de persoon en de specifieke situatie is cruciaal. Dan pas kunnen we samen op weg. Op weg naar...
Eerst kennismaken
We zullen eerst een vrijblijvend kennismakings- of intakegesprek voeren. Tijdens dit gesprek bespreken we in ieder geval de coachthema(’s) waar je aan wilt werken, welke werkwijze het meest geschikt is voor je en welke verwachtingen wij beiden hebben.

Jij bent de belangrijkste
Wanneer jij je door mij laat begeleiden, draait het om jou. Jij bent uniek. Daarom zal mijn begeleiding altijd volledig afgestemd zijn op jou en hetgeen waar je voor komt.
Wat voor mij belangrijk is, is dat ik jou kan ondersteunen op een prettige, leerzame en inspirerende manier om de door jou gewenste situatie te bereiken.

Alleen jij
Uiteraard vinden de gesprekken in absolute vertrouwelijkheid plaats. Ook als je een traject mag doen dat door jouw werkgever is uitgezocht en betaald. Alleen jij mag over inhoudelijke zaken spreken die aan bod zijn gekomen tijdens de coachsessies.

Doen wat werkt
In mijn coachtrajecten doe ik wat werkt en doe dàt wat daadwerkelijk iets oplevert voor je.
Je kunt mij omschrijven als een no-nonsens coach. Zeggen waar het over gaat en de zaken benoemen zoals zij zijn. Open, eerlijk, professioneel en altijd met volledige aandacht voor degene die ik in begeleiding heb. Ook afspraken nakomen is een vanzelfsprekendheid.

Samen…. Dus niet alleen
Samen vormen wij het onderzoekslab en gaan wij op weg om jouw antwoorden te vinden voor het vraagstuk, dilemma of thema waar je voor komt. Natuurlijk moet je daarvoor aan het werk en uiteraard kost het je tijd, helaas kan ik het niet voor je doen. Wat ik doe is naar je luisteren, je uitdagen, confronteren daar waar nodig, ik fungeer als spiegel, sparringpartner en leer jou uit jouw comfortzone te stappen.

Coachen in het tempo dat bij jou en jouw situatie past
Het is in veel gevallen belangrijk dat je het proces waar je in zit goed doorleeft. Vluchtig even een gesprekje doen en dan weer belanden in de waan van de dag heeft gewoon minder of zelfs geen effect, met name als er diepere thema’s gaande zijn en tijdens of na een periode van rouw. Kom je voor een sparringstraject of competentieontwikkeling, dan kunnen wij uiteraard een tempo aanhouden waarbij jij lekker door kunt pakken. Echter altijd met het beoogde resultaat voor ogen.

Een even spannende als leuke stap.
Natuurlijk zal je af en toe uitdagingen tegenkomen, wellicht voelt dat spannend, maar hoort ook bij een coachtraject. Belangrijk is ook dat het iets toevoegt aan jouw leven, dat je er blij van wordt en geïnspireerd en gemotiveerd door raakt. Dat je jezelf verbaasd doet staan, dat je met hernieuwde energie en nieuwe inzichten je gewenste pad opgaat en jouw doelen bereikt.

Ik ben goed bereikbaar voor je.
Dus ook als je geen coachgesprek hebt en je wilt iets overleggen, vragen, mededelen of even sparren, kun je mij meestal dezelfde dag, maar uiterlijk binnen twee dagen, bereiken.
De begeleiding vindt doorgaans plaats in mijn coachruimte in Aalsmeer*, maar kan ook plaatsvinden bij jouw werkgever of elders in overleg.
Ik weet hoe belangrijk het is om spoedig terecht te kunnen, je wilt immers NU actie. Daarom zal ik er alles aan doen om jou dezelfde of de volgende dag nog terug te bellen of te mailen, zodat je snel weet dat je er niet alleen voor staat.

Trajectplan
Na het intakegesprek stellen we een trajectplan op waarin onder meer het doel, de werkwijze en de kosten voor de coaching zijn opgenomen. Deze zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie van de persoon.
Meestal bestaat een coachtraject bij mij uit 4-10 gesprekken van 1,5 uur.

Op mijn website en LinkedIn kun je meer over mij lezen en wat coachees over mij zeggen.

*Je kunt in mijn praktijk Corona-proof zitten, dus face-2-face gesprekken kunnen bij mij doorgaan.

Opleidingen

Systemisch coach UNLP - 2020 - 2020
Post HBO Coaching- en begeleidingsdeskundige Business school NCOI - 2008 - 2010
Socratisch coachen Hilde Veraart - 2010 - 2011
Coach compleet Nonons - 2021 - Heden
Coach Expert EQA opleiding Nonons - 2021 - Heden

Coach vormen:

Methodieken:

Co-actief coachenSystemisch coachenintegratief coachenNLP coachenOntwikkelingsgericht coachenTransactionele analyse

Afbeeldingen

Samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Versturen
Mijn locaties
Kaart bekijken
Mijn beoordelingen - gemiddeld beoordeeld met een 10 uit 1 beoordelingen Review toevoegen Lees alle beoordelingen
Review toevoegen
A. Algemene vragen
B. Jouw ervaring met Ingrid Uw beoordeling is van invloed op de score
Algemeen
Wat is je algemene indruk van de coaching/begeleiding?
Coach
Wat vond je van de inzet en betrokkenheid van de coach?
Wat vond je van de flexibiliteit van de coach?
Inhoud
Wat vond je van de toegepaste methodes en de vakkkennis van de coach?
Wat vond je van de professionaliteit van de coach?
Effectiviteit
Hoe beoordeel je het resultaat van de coaching/begeleiding?
Organisatie
Wat vond je van de faciliteiten (vb locatie, of online mogelijkheid) die de coach aanbiedt?
Hoe was de bereikbaarheid van de coach?
Hoe beoordeel je de sfeer tijdens het traject?
C. Kun je ons iets meer vertellen? Het duurt maar een minuutje!
Verstuur review
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...