Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Annelou


Direct gratis kennismakingsgesprek plannen
  • Zelhem
  • 2 jaar ervaring
  • Talen
    • Nederlands
  • Gratis intake gesprek
Luister naar je hart. Dat klopt!

Dit ben ik:

Liefde - Licht - Balans Hoi, ik ben Annelou. Coachend Medium en Healer. Moeder van 2 kinderen en 2 bonuskinderen. Getrouwd met de liefde van mijn leven, mijn soulmate. Coachen doe ik al mijn hele leven. Sinds februari 2021 ook daadwerkelijk als ZZP'er. Ik werk als medium via MediumChat. Dat is het mooiste werk om te doen. Ik heb al heel veel mensen mogen helpen op hun levenspad.

Ik houd van lezen, de natuur, muziek, water. Alles wat helpt om me goed en in balans te voelen.

liefs,
Annelou

Ik help je graag bij vraagstukken op de volgende thema's:

Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:

Hoi lief mens, Gedurende het bewandelen van mijn eigen pad heb ik ervaren dat het niet gezien en gehoord worden (vaak in onze vroegste jeugd) leidt tot het niet houden van jezelf. Het niet weten hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen, zorgt ervoor dat je uit balans raakt. We worden als baby allemaal geboren als een onbeschreven blad. We hebben honger, huilen en er komt een ouder om ons te voeden. Life is good, you're happy.

Onderweg naar volwassenheid ervaar je trauma's. Dat kunnen grote zijn maar ook kleine en vrijwel altijd leiden ze tot pijn. Je lichaam en geest kunnen deze pijn niet hanteren. Daarop bedenkt je hoofd een overlevingsstrategie. Dat kan een verslaving zijn, dat kan in jezelf weg kruipen zijn. Het kan ook zijn dat je juist heel hard gaat roepen hoe goed het allemaal gaat. Alles om niet naar de pijn te hoeven gaan, die dan te groot is om te handelen.

Je groeit op en je leert als volwassene steeds meer over jezelf. Het overlevingsmechanisme blijft het heel lang doen, het helpt je om op de been te blijven. Vertrouw het Universum dat je hier naar toe geleidt bent met een goede reden. Als je altijd blijft doen wat je altijd hebt gedaan, dan blijf je krijgen wat je altijd kreeg. Het is tijd voor verandering.

Gun je het jezelf om aan de slag te gaan? Gun je het jezelf om te kijken naar alle delen in jezelf die een trauma hebben ervaren? Gun je het jezelf om je systeem te resetten, net als een harde schijf?

Laten we dan samen gaan kijken en op weg gaan. De antwoorden heb je al in je hart. We hoeven ze alleen maar te gaan vinden. Door te kijken of alle gevoelens die bij je trauma's horen je nu nog steeds dienen? Misschien kom je wel tot de ontdekking dat het weg mag? En mag er een heel fijn ander gevoel voor in de plaats komen.

Is het zo simpel? Ja, het is echt zo simpel. Ik heb het zelf mogen ervaren. Soms heb je een lange adem nodig. Maar ik beloof je: het is meer dan de moeite waard. Ik heb mogen helen van een eetstoornis, van echtscheiding zowel van mijn ouders als mezelf. Ik heb mogen helen van een narcistische partner en ik heb mogen helen van het overlijden van zowel mijn ouders als mijn beide broers.

Dat, lief mens, gun ik jou ook!

Ga je mee op reis?

Liefs
Annelou

Opleidingen

School of Life School of Life - 1970 -

Coach vormen:

Methodieken:

Energetische coachenSpiritueel coachen
Samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Versturen
Mijn locaties
Kaart bekijken
Mijn beoordelingen - gemiddeld beoordeeld met een 0 uit 0 beoordelingen Review toevoegen Lees alle beoordelingen
Review toevoegen
A. Algemene vragen
B. Jouw ervaring met Annelou Uw beoordeling is van invloed op de score
Algemeen
Wat is je algemene indruk van de coaching/begeleiding?
Coach
Wat vond je van de inzet en betrokkenheid van de coach?
Wat vond je van de flexibiliteit van de coach?
Inhoud
Wat vond je van de toegepaste methodes en de vakkkennis van de coach?
Wat vond je van de professionaliteit van de coach?
Effectiviteit
Hoe beoordeel je het resultaat van de coaching/begeleiding?
Organisatie
Wat vond je van de faciliteiten (vb locatie, of online mogelijkheid) die de coach aanbiedt?
Hoe was de bereikbaarheid van de coach?
Hoe beoordeel je de sfeer tijdens het traject?
C. Kun je ons iets meer vertellen? Het duurt maar een minuutje!
Verstuur review

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...