Profielfoto

Yvette

Betrokken | Respect | Doelgericht
Utrecht
8 jaar ervaringGeaccrediteerdBeroepsverenigingGecertificeerd

Over mij

Mijn coaching richt zich op (startend) managers die te maken krijgen met meer verantwoordelijkheid en een complexere werkomgeving. Het is een moment in je carrière die je wat onzeker maakt en het gevoel geeft de controle te verliezen. Die controle krijg je na onze sessies terug. Ik ben een vriendelijk, vrolijk mens maar mijn vragen zijn soms raak en oncomfortabel. Je zult uitgedaagd worden om anders te kijken naar jezelf en een situatie. Dat kan ik onder andere omdat ik 25 jaar werkervaring mee neem. Mijn kracht is om structuur te bieden zodat jij rustig kan nadenken en ontdekken. Ik werk daarin speels vanuit een flow van wat ontstaat in het moment, niet vanuit een standaard routekaart. Vaak maken we dingen visueel of verhalend omdat beeldend werken langer effect sorteert. Ik coach zowel individueel als teams.

Werkwijze

Een eerlijke, nieuwsgierige en toegankelijke houding. Ik zal je aanspreken als gelijke en je helpen eigenaarschap te voelen en nemen. Ik werk progressiegericht (wat al wél, kleine stappen positieve ervaringen opbouwen) en kijk ook naar het systeem om je heen.

Deze soorten coaching bied ik aan

Opleidingen

Professionele coachingCoachBoulevard - 2019-2020

Certificaten

Voice DialogueB.E.E.R. - 2022
Acceptance & Commitment Therapy (ACT)Act Guide - 2021
Deep DemocracyAlba Academie - 2022
DISCTalent First - 2022
AEM-Cube - 2019

Aangesloten bij

NOBCO / EMCC -NL (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)
StiR

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 125.00 per uur incl. btw

Aantal sessiesPrijs
6 sessie€ 1140.00
Zakelijk

€ 137.00 per uur excl. btw

Aantal sessiesPrijs
7 sessie€ 1900.00

Accreditaties

NOBCO EMCC European Practitioner coach

Talen

Nederlands
Engels

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld