Profielfoto

Tjebbo

nieuwsgierig | waarachtig | open minded
Heel Nederland
18 jaar ervaringGecertificeerd

Over mij

Het fascineert mij al jaar en dag welke (onbewuste) keuzes mensen maken om iets wel of niet te zeggen. Elk mens en elke groep heeft zijn eigen codes en handleiding. Soms werkt dat heel goed en soms draaien mensen zich er in vast. Ik heb een drive om die codes en handleidingen te ontdekken. En ook te begrijpen wanneer en waarom iets werkt. Hoe groter de puzzel, hoe gretiger ik word die op te lossen.

Werkwijze

Ons denken brengt veel, maar kan ons ook vastzetten. Gedachtes kleuren zich met boodschappen over hoe het zou moeten zijn, wat we zouden moeten doen. De persoonlijke waarheid raakt onder gesneeuwd. Vaak ben je je hier niet van bewust terwijl het wel zorgt voor bepaalde patronen in doen en denken. Ik maak met jou je interne dynamiek zichtbaar. Dat geeft lucht. Dan ontstaat er ruimte. We gaan dan samen kijken naar helpende nieuwe aannames en patronen Je krijgt frisse energie om volgende stappen te zetten.

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Opleidingen

postcdoctoraal Organisatie- en VeranderkundeSIOO - 2008-2009

Certificaten

Het begeleiden van zingevende en resultaatgerichte veranderingsprocessen - individueel en teamcoaching;School voor Coaching (Lingsma) - 2004

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 125.00 per uur incl. btw

Zakelijk

€ 150.00 per uur excl. btw

Talen

Nederlands
Engels

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld