Profielfoto

Simone

Verbindend | Intuïtief | Vertrouwen
Heel Nederland
4 jaar ervaringGecertificeerd

Over mij

Missie Het is mijn missie om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Soms kan het zijn, dat je op een bepaald punt in je leven komt dat je niet meer zo goed weet hoe je nou verder moet. Dit kan op zakelijk vlak zijn of relationeel, zoals in je familie of je vriendenkring. Ook lichamelijk kan je er flink doorheen zitten op het moment dat je emotioneel uitgeput bent. Maar ook de wens om het mooiste uit jezelf te willen halen en in je eigen kracht te komen staan. Je de kans geven al je talenten, gevoelens, creatieve energieën, tot ontwikkeling te laten komen. De oplossing kan soms in kleine aanpassingen zitten, die ervoor zorgen dat je vol energie de toekomst tegemoet treedt Ik weet dat er altijd een oplossing is voor iedere uitdaging. Ik werk met o.a. human design, act, TA, systemisch, EMDR, Reiki, oplossingsgerecht coachen, Voice Dialogue.

Werkwijze

Waar loop je tegen aan? Voel je onrust in je lijf, spanningsklachten, maar weet je niet waar het vandaan komt? Heb je het gevoel dat je vast zit? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wil je groeien? Ben je jouw balans kwijt, word je heen en weer geslingerd tussen ambities en schuldgevoelens richting je gezin? Hoe vergroot je jouw effectiviteit als manager? Ken je jouw valkuilen, maar vind je het moeilijk om er niet in te vallen? Heb je een chronische ziekte en ben je opzoek naar handvaten om hiermee om te gaan? Ben je klaar voor de volgende stap, maar heb je geen idee welke stap dat moet zijn? Luister je altijd naar anderen en vergeet je daarbij aan jezelf te denken en wil je dit veranderen? Ik help je met: Van dat knagende onrustige gevoel af te komen zodat je meer rust ervaart in je dagelijkse leven. Meer autonomie in je leven te ervaren zodat je niet constant het gevoel hebt dat je achter de feiten aanloopt en alle kanten op wordt geduwd. Je werkplezier terug te vinden waardoor je weer voldoening uit je werk haalt. Weer van je gezin te genieten waardoor er thuis een stuk minder strijd is en je ook hier weer plezier en ontspanning ervaart. Positief en krachtig in het leven te staan waardoor je weer impact maakt op de wereld en de mensen om jou heen. Door je eigen belemmerende overtuigingen heen te breken die je op dit moment tegenhouden om het leven te leiden waar je naar verlangt.

Opleidingen

Coach Intensive NoNons - 2020-2021
Reiki 1 en 2Zoma opleidingen - 2021-2021
Coach ExpertNoNons - 2022-2023
EFTequilibre - 2024-heden

Certificaten

Persoonlijke kracht en uitstralingNCOI - 2020
Coaching vaardigheden NCOI - 2020
Leidinggeven coachen - 2019
Mindfulness MindfulnessFabriek - 2018
EMDREDUCAS - 2024

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 120.00 per uur incl. btw

Zakelijk

€ 137.00 per uur excl. btw

Accreditaties

NOBCO EMCC European Foundation coach

Talen

Nederlands
Engels

Afbeeldingen

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld