Profielfoto

Petra

Toegankelijk | Oplossingsgericht | Betrokken
Heel Nederland
7 jaar ervaringGeaccrediteerdBeroepsverenigingGecertificeerd

Over mij

Ik ben Petra, toegepast psycholoog, professioneel coach en ACT-therapeut en heb ik me gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. De reden dat ik me gespecialiseerd heb in hoogsensitiviteit is omdat ik zie hoeveel prachtige talenten er schuilgaan achter deze 'mooie' eigenschap, die vaak onderbelicht blijven. Mijn persoonlijke reis naar zelfbewustzijn als hoogsensitief individu heeft me geleid naar een diepgaand begrip van de uitdagingen en de geweldige mogelijkheden die het met zich meebrengt. Ik ben ervan overtuigd dat hoogsensitiviteit een unieke kracht is die je in staat stelt om op een dieper niveau te leven. Zodra je deze kracht omarmt ga je voluit leven.

IK KAN JOU HELPEN BIJ

Werkwijze

Met mijn ervaring als toegepast psycholoog en mijn diepgaande kennis van hoogsensitiviteit, sta ik klaar om jou te begeleiden op jouw eigen ontdekkingsreis naar persoonlijke groei en innerlijke kracht. Je ontdekt ontdekt hoe je jouw hoogsensitiviteit omarmt, zodat je vol zelfvertrouwen en veerkrachtig in het leven staat. Ik geloof sterk in de kracht van hoogsensitiviteit en ben hier om jou te helpen jouw volledige potentieel te ontdekken en te ontketenen. Laten we samen bouwen aan een leven waarin je jezelf kunt ontplooien, met kracht en authenticiteit als jouw leidraad. Binnen mijn praktijk bied ik twee verschillende coachtrajecten aan. Eén traject waarbij je hoogsensitiviteit centraal staat en een ander traject waarbij 'voluit leven' centraal staat. Dit laatste traject is gebaseerd op de Acceptance and Commitment Therapy.

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Opleidingen

Professioneel CoachAcademie voor Psychodynamica - 2009-2010
HBO Toegepaste PsychologieISBW - 2012-2017

Certificaten

StresscounselingCivas - 2017
Coaching bij hoogsensitiviteitCivas - 2017
Depressie & RouwcounselingCivas - 2018
Acceptance & Commitment TherapyCivas - 2023

Aangesloten bij

Anders, namelijk...

Coach vormen

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 90.00 per uur incl. btw

Accreditaties

CRKBO

Talen

Nederlands

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld