Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Nicole & Annelijn


Gecertificeerd coach
Direct gratis kennismakingsgesprek plannen
 • 12 jaar ervaring
 • Zakelijk:
  € 250.00 per uur excl. btw
 • Geaccrediteerd door
  • Ik ben niet geaccrediteerd
 • Talen
  • Nederlands
  • Engels
  • Italiaans
 • Gratis intake gesprek
Alles groeit naar het licht, daar kunnen we als mensen heel wat van leren!

Dit ben ik:

Positiviteit - Verbinding - Groei Nicole & Annelijn zijn bedreven en ervaren organisatie coaches.

Kernwaarden: energiek & positief – doortastend- doelgericht

Lyrische klanten/gasten/ patiënten, bevlogen medewerkers, goed presterende teams en positieve bewuste leidinggevenden die met een grote glimlach hun team of organisatie naar succes leiden. Dat is wat maakt dat wij organisatie coaching fantastisch vinden!

Onze klanten zijn vaak echt verrast door hun groei en als we dan ook nog horen dat deze verandering eigenlijk veel makkelijker gerealiseerd werd dan verwacht, is voor ons de missie compleet. Dan is organisatie coaching gelukt.

Onze waarderend aanpak, gebaseerd op de Appreciative Inquiry filosofie wordt door onze opdrachtgevers in de persoon van een teammanager, directielid of HR Manager gezien als verbindend, positief met duurzame resultaten. Juist als een team of afdeling niet goed draait, biedt onze waarderende coaching een positief alternatief. Ook op plaatsen waar andere interventies geen of geen blijvend effect hebben gehad. Met samen meer dan 25 jaar gezamenlijke ervaring als executive coach, organisatie coach, team coach, leiderschapscoach, klantbeleving coach. Enerzijds bij grote internationale bedrijven, maar ook bij sterk groeiende Nederlandse MKB bedrijven, kunnen wij zeggen dat waar we aan de slag mogen, we iedereen echt verder brengen met organisatie coaching!

Waar wij mee kunnen helpen Persoonlijke effectiviteit – Medewerker betrokkenheid – Leiderschap – Team performance – Team Coaching – Talent Ontwikkeling – Management Vaardigheden – Persoonlijke Effectiviteit

Ik help je graag bij vraagstukken op de volgende thema's:

Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:

Word je moedeloos van het geringe verantwoordelijkheidsgevoel dat jouw medewerkers tonen? Ben je zelf veel meer operationeel aan het werk dan je lief is? Brengen medewerkers niet bepaald het beste in elkaar naar boven? Zijn jullie teveel bezig met het afhandelen van klachten of het oplossen van problemen? Of zie je veel energie en productie weglekken bij samenwerking met andere afdelingen? Dan is dat een mooi vertrekpunt om met ons een gesprek aan te gaan.

Een ding kunnen we je wel vertellen voordat we beginnen met organisatie coaching. Als dingen niet lekker lopen, dan is het eigenlijk kansloos om te onderzoeken naar hoe dit komt. Zeker omdat het vaak een wirwar van oorzaken is, die allemaal verband met elkaar houden. Het je hiermee bezighouden is niet alleen een tijdrovende klus, maar eigenlijk een mission impossible. Je/Jullie zitten op de plek der moeite. Van daaruit is het lastig in beweging komen.

Onze interventies (in de vorm van organisatie coaching, teamcoaching, individuele coaching en groepstraining) is erop gericht om alle betrokkenen te versterken en positief bij te laten vanuit hun kracht. Om deze kracht in kaart te brengen werken wij met twee testen:
- Strengthscope Sterke Punten test
- ME+U drijfveren test.

Beiden kunnen we inzetten op individueel en op teamniveau.

Als sparringpartner van leiders voeren we regelmatig gesprekken over wat er nu goed gaat en hoe we dit succes verder kunnen vergroten. Het bereiken van positieve doelstellingen is veel makkelijker, omdat doorgaans 90% van alle medewerkers echt positief wil bijdragen, mits op de juiste manier gewaardeerd door elkaar, hun leidinggevenden en klanten.

Geen enkel organisatie coachtraject ziet er bij ons hetzelfde uit. Wij kijken scherp naar wat er echt nodig is. Ook kijken wij naar wat een organisatie zelf kan doen. Hiervoor plannen we regelmatig sparring momenten met een afvaardiging van betrokkenen met wie we samen vinger aan de pols houden in het hele proces. Tarieven zijn vanaf € 250 exclusief btw per uur. Offertes worden altijd op maat gemaakt op basis van hoe het organisatie coachtraject eruit ziet.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jullie als team of organisatie kunnen betekenen? Kom direct met ons in contact voor organisatie coaching via onderstaand contactformulier.

Deze soorten coaching bied ik aan:

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd:

Opleidingen

Co-Actieve Coaching TFC - 2010 - 2011
Basis Waarderend Ontwikkelen Instituut voor Interventiekunde - 2010 - 2011

Certificaten

Strengthscope Inidividueel & Leider Strengthscope - 2017
Strengthscope Team Strengthscope - 2017
ME+U Me+U - 2020
Waarderend Coachen Instituut voor interventiekunde - 2011
Large Scale Interventions Appreciative Inquiry Instituut voor interventiekunde - 2011

Coach vormen:

Methodieken:

Co-actief coachenNarratief coachenSystemisch coachenNLP coachenOntwikkelingsgericht coachenPositieve psychologie coachenVoice Dialogue coachenTransactionele analyseAppreciative inquiry
Samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Versturen
Mijn locaties
Kaart bekijken
Mijn beoordelingen - gemiddeld beoordeeld met een 0 uit 0 beoordelingen Review toevoegen Lees alle beoordelingen
Review toevoegen
A. Algemene vragen
B. Jouw ervaring met Nicole & Annelijn Uw beoordeling is van invloed op de score
Algemeen
Wat is je algemene indruk van de coaching/begeleiding?
Coach
Wat vond je van de inzet en betrokkenheid van de coach?
Wat vond je van de flexibiliteit van de coach?
Inhoud
Wat vond je van de toegepaste methodes en de vakkkennis van de coach?
Wat vond je van de professionaliteit van de coach?
Effectiviteit
Hoe beoordeel je het resultaat van de coaching/begeleiding?
Organisatie
Wat vond je van de faciliteiten (vb locatie, of online mogelijkheid) die de coach aanbiedt?
Hoe was de bereikbaarheid van de coach?
Hoe beoordeel je de sfeer tijdens het traject?
C. Kun je ons iets meer vertellen? Het duurt maar een minuutje!
Verstuur review

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...