Profielfoto

Nicole

Positiviteit | Verbinding | Groei
Heel Nederland
14 jaar ervaringGecertificeerd

Over mij

Nicole & Annelijn zijn bedreven en ervaren organisatie coaches. Kernwaarden: energiek & positief – doortastend- doelgericht Lyrische klanten/gasten/ patiënten, bevlogen medewerkers, goed presterende teams en positieve bewuste leidinggevenden die met een grote glimlach hun team of organisatie naar succes leiden. Dat is wat maakt dat wij organisatie coaching fantastisch vinden! Onze klanten zijn vaak echt verrast door hun groei en als we dan ook nog horen dat deze verandering eigenlijk veel makkelijker gerealiseerd werd dan verwacht, is voor ons de missie compleet. Dan is organisatie coaching gelukt. Onze waarderend aanpak, gebaseerd op de Appreciative Inquiry filosofie wordt door onze opdrachtgevers in de persoon van een teammanager, directielid of HR Manager gezien als verbindend, positief met duurzame resultaten. Juist als een team of afdeling niet goed draait, biedt onze waarderende coaching een positief alternatief. Ook op plaatsen waar andere interventies geen of geen blijvend effect hebben gehad. Met samen meer dan 25 jaar gezamenlijke ervaring als executive coach, organisatie coach, team coach, leiderschapscoach, klantbeleving coach. Enerzijds bij grote internationale bedrijven, maar ook bij sterk groeiende Nederlandse MKB bedrijven, kunnen wij zeggen dat waar we aan de slag mogen, we iedereen echt verder brengen met organisatie coaching! Waar wij mee kunnen helpen Persoonlijke effectiviteit – Medewerker betrokkenheid – Leiderschap – Team performance – Team Coaching – Talent Ontwikkeling – Management Vaardigheden – Persoonlijke Effectiviteit

Werkwijze

Word je moedeloos van het geringe verantwoordelijkheidsgevoel dat jouw medewerkers tonen? Ben je zelf veel meer operationeel aan het werk dan je lief is? Brengen medewerkers niet bepaald het beste in elkaar naar boven? Zijn jullie teveel bezig met het afhandelen van klachten of het oplossen van problemen? Of zie je veel energie en productie weglekken bij samenwerking met andere afdelingen? Dan is dat een mooi vertrekpunt om met ons een gesprek aan te gaan. Een ding kunnen we je wel vertellen voordat we beginnen met organisatie coaching. Als dingen niet lekker lopen, dan is het eigenlijk kansloos om te onderzoeken naar hoe dit komt. Zeker omdat het vaak een wirwar van oorzaken is, die allemaal verband met elkaar houden. Het je hiermee bezighouden is niet alleen een tijdrovende klus, maar eigenlijk een mission impossible. Je/Jullie zitten op de plek der moeite. Van daaruit is het lastig in beweging komen. Onze interventies (in de vorm van organisatie coaching, teamcoaching, individuele coaching en groepstraining) is erop gericht om alle betrokkenen te versterken en positief bij te laten vanuit hun kracht. Om deze kracht in kaart te brengen werken wij met twee testen: - Strengthscope Sterke Punten test - ME+U drijfveren test. Beiden kunnen we inzetten op individueel en op teamniveau. Als sparringpartner van leiders voeren we regelmatig gesprekken over wat er nu goed gaat en hoe we dit succes verder kunnen vergroten. Het bereiken van positieve doelstellingen is veel makkelijker, omdat doorgaans 90% van alle medewerkers echt positief wil bijdragen, mits op de juiste manier gewaardeerd door elkaar, hun leidinggevenden en klanten. Geen enkel organisatie coachtraject ziet er bij ons hetzelfde uit. Wij kijken scherp naar wat er echt nodig is. Ook kijken wij naar wat een organisatie zelf kan doen. Hiervoor plannen we regelmatig sparring momenten met een afvaardiging van betrokkenen met wie we samen vinger aan de pols houden in het hele proces. Tarieven zijn vanaf € 250 exclusief btw per uur. Offertes worden altijd op maat gemaakt op basis van hoe het organisatie coachtraject eruit ziet. Nieuwsgierig naar wat wij voor jullie als team of organisatie kunnen betekenen? Kom direct met ons in contact voor organisatie coaching via onderstaand contactformulier.

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Opleidingen

Co-Actieve CoachingTFC - 2010-2011
Basis Waarderend OntwikkelenInstituut voor Interventiekunde - 2010-2011

Certificaten

Strengthscope Inidividueel & LeiderStrengthscope - 2017
Strengthscope TeamStrengthscope - 2017
ME+UMe+U - 2020
Waarderend CoachenInstituut voor interventiekunde - 2011
Large Scale Interventions Appreciative InquiryInstituut voor interventiekunde - 2011

Methodieken

Tarieven

Zakelijk

€ 250.00 per uur excl. btw

Accreditaties

Ik ben niet geaccrediteerd

Talen

Nederlands
Engels
Italiaans

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld