Profielfoto

Mattia

Vertrouwelijk | Persoonlijk | Gecommiteerd
Didam
11 maanden ervaring

Over mij

Sinds enkele jaren help en begeleid ik mensen op mentaal, emotioneel en energetisch vlak. Ik neem mijn cliënten bij de hand, begeleid en ondersteun hen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Zij het bij het overkomen van obstakels of trauma, zij het bij het ontwikkelen van hun eigen vaardigheden en het inzicht krijgen in de werking van energie en hun eigen energiesysteem. Dit vanuit een hele integere coaching, geen eindeloos trauma verwerking, maar recht toe recht aan en zonder rond de pot te draaien, liefdevol en met oprechte zorg gefocust op progressieve groei in levenskwaliteit.

IK KAN JOU HELPEN BIJ

Werkwijze

Mijn coaching bestaat uit een energetisch systematische aanpak waarin ik zowel het mentale, het emotionele, alsook het energetische zijn van mensen benader. We starten met het samen verkennen van jouw doelvraag, waarmee wil je precies aan de slag? Zijn het obstakels in je leven waar je tegenaan loopt, trauma’s, pijn of verdriet, burn-out, …? Wens je te leren over energie en jouw eigen energiesysteem? Of mogelijk over kosmische natuurwetten en hoe deze te implementeren in jouw dagdagelijkse leven. Natuurlijk sluit het ene het andere niet uit! Mijn coaching is steeds maatwerk. In de plaats om vanuit een algemene aanpak te werken, gaan we samen kijken naar waar jij nood of behoefte aan hebt en bepalen we van daaruit wat we tijdens de coaching gaan doen.

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Overige coaching

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 100.00 per uur incl. btw

Aantal sessiesPrijs
1 sessie€ 100.00
4 sessie€ 450.00
6 sessie€ 729.00
8 sessie€ 945.00
12 sessie€ 1475.00
Zakelijk

€ 83.00 per uur excl. btw

Talen

Nederlands
Engels
Italiaans

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld