Profielfoto

Marinka

Betrokken | Oplossingsgericht | Ervaringsdeskundig
Delft
5 jaar ervaringGecertificeerd

Over mij

Haai! Ik ben Marinka de Groot - rouwcoach. Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben heb ik mij gespecialiseerd in het coachen bij rouw. Ik begeleid mensen naar een waardevol leven vol betekenis en plezier. Mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor, aan informatie over wat rouw nou is en die praktische handvatten zoeken om te leren omgaan met dat ingrijpende verlies. Dat kan een verlies van een dierbare zijn, maar ook bij scheiding, verlies van je baan , je gezondheid, je toekomstbeeld, Uit eigen ervaring weet ik hoe je volledig uit het lood geslagen kan worden. En wel wat extra steun kunt gebruiken. Het omgaan met en het opkrabbelen na mijn verlieservaringen zijn een springplank geworden om anderen te helpen. Ik heb me verdiept in de complexiteit van dit thema, Want iedereen heeft iets anders nodig en toch is rouw ook universeel. Al mijn kennis en ervaring zet ik in om jou met warme en open aandacht te helpen om ook weer een zonnige toekomst te kunnen ervaren.

IK KAN JOU HELPEN BIJ

Werkwijze

Als rouwcoach ben ik er voor jou! Soms kan een ingrijpende gebeurtenis je volledig van je sokken blazen. En kan je wel wat extra steun gebruiken. Met mijn begeleiding kijken we samen wat jij nodig hebt om weer te leren leven maar nu met het verlies. Je leert je verlies daadwerkelijk aan te kijken maar ook om te ontspannen en juist afleiding te zoeken. Om te kunnen herinneren met een traan en een lach. En om weer energie en zin te krijgen om dingen te gaan doen. Kortom om te Herinneren, te Aanvaarden én te Leven met verdriet. Een waardevol leven vol betekenis en plezier.

Deze soorten coaching bied ik aan

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd

Opleidingen

VerlieskundeHBO Drechtsteden - 2020-2021
CounselingCivas - 2020-2020
Verlies en rouwbegeleidingSAU - 2019-2019

Certificaten

DiplomaHBO Drechtsteden - 2021
DiplomaCivas - 2020

Methodieken

Tarieven

Particulier

€ 80.00 per uur incl. btw

Talen

Nederlands

SAMEN ONDERZOEKEN WAT IK VOOR JE KAN BETEKENEN?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Sfeerbeeld