Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

Dyveke


Gecertificeerd coach
Direct gratis kennismakingsgesprek plannen
 • Hilversum, Bussum, Amsterdam
 • 1 jaar ervaring
 • #samensterktegencorona
 • Particulier:
  € 85.00 per uur incl. btw
  Bekijk particulieren trajecten
  Aantal sessies
  Prijs
  1
  € 85.00
  5
  € 425.00
  Zakelijk:
  € 115.00 per uur excl. btw
  Bekijk zakelijke trajecten
  Aantal sessies
  Prijs
  5
  € 575.00
 • Geaccrediteerd door
  • NOBCO EMCC European Foundation coach
 • Talen
  • Nederlands
  • Engels
 • Gratis intake gesprek
“A memory without the emotional charge is called wisdom.”

Dit ben ik:

Betrokken - Vindingrijk&speels - No nonsense Mijn naam is Dyveke Kok. Ik ben 40 jaar, en woon samen met mijn man en onze twee prachtige kinderen in Hilversum. Na ruim 10 jaar actief te zijn in de zakelijke dienstverlening, besloot ik een carrière switch te maken. Ik volgde een sociaal pedagogische opleiding, werkte een tijd als maatschappelijk begeleider, en ontwikkelde me verder tot coach. Ik ben breed geschoold, en dat komt terug in mijn coaching stijl. Wat bij mij echter vooral centraal staat, is de verbinding tussen lichaam en geest.

Naast coachen schrijf ik veel, vooral over persoonlijke ontwikkeling, en... (medicinale) cannabis. Meer daarover lees je verder op mijn pagina. In mijn privé tijd vind je me veel in de bossen of op de hei, op een yoga mat of meditatiekussen. Ook lees ik graag.

Ik ben humoristisch ingesteld, heb een positieve kijk op het leven, en weet uit ervaring hoe je tegenslag kunt ombuigen naar een kans of leermoment. Mijn lievelingskleur is azuurblauw, mijn lievelingseten is de mediterrane keuken.

Ik help je graag bij vraagstukken op de volgende thema's:

Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:

Bij mijn manier van intuïtieve coaching staat, zoals de naam al doet vermoeden, intuïtie voorop. Intuïtie is iets dat we bij geboorte hebben meegekregen. Van nature weten we, door op onze intuïtie te kunnen en durven vertrouwen, hoe we bijvoorbeeld stress signalen kunnen (h)erkennen in ons lichaam. Door tal van ervaringen in zowel onze jeugd, als ons latere leven, komt onze analytische geest (ons 'ego' )steeds meer op de voorgrond te staan.

We leren door te zetten, te presteren, net dat beetje beter te zijn dan de ander. Uiteindelijk komen we bedrogen uit: we komen steeds verder van onze eigen natuur te staan, steeds minder goed naar ons lichaam te kunnen luisteren. Hierdoor ontwikkelen we zowel lichamelijke als geestelijke klachten. En zo ontstaan ook de verhalen die je jezelf blijft vertellen, als 'ik kan dit niet', 'ik ben niet goed genoeg', 'dat is niet aan mij besteed'. Al deze kernovertuigingen maken dat je steeds aan jezelf blijft bevestigen dat je die persoon bent, die je denkt dat je bent. Dat het ‘stemmetje’ dat je steeds in je hoofd hoort gelijk heeft.

Tot je de lagen van je ego leert afpellen, kun positief denken wat je wilt, je onderbewuste mind zal steeds weer je oude denkpatronen naar voren schuiven, die op hun beurt weer worden verankerd in je lijf. Je lichaam bevestigt vervolgens weer aan je mind dat je je daadwerkelijk op een bepaalde manier voelt, als je denkt dat je je voelt. Dit bekrachtigt je gedachten, en zo is de cirkel van gedachten / gedragingen / keuzes / ervaringen / emoties / gedachten etc. rond. Hoog tijd om die cirkel eens te doorgronden, en te doorbreken! Nu kom je op een punt waar je de verandering kunt gaan verdiepen, en je balans gaat terug vinden. Heerlijk gevoel, vind je niet?

Nu, voor ik je vertel wat je van míj kunt verwachten als coach, speel ik de bal graag terug: van jou verwacht ik dat je de wil en motivatie hebt om daadwerkelijk te willen veranderen. Het bespaart ons allebei veel tijd en energie als dat verlangen er niet is. Uiteraard ben ik daar als coach, om samen met jou te onderzoeken wat het precies is dat je graag veranderd wilt zien in je leven, en om je de handvatten te reiken die je nodig hebt om zelf deze verandering in gang te zetten. Ik motiveer je dus niet, maar inspireer je, zet je een spiegel voor, en daag je uit.

Mijn werkwijze is zowel holistisch als systemisch. Wat speelt er zich af in jouw hoofd, welke gedachten en emoties overheersen? Welke emoties zijn lichamelijk merkbaar? Heb je lichamelijke klachten, wanneer zijn deze begonnen? Welke blokkades kom je tegen, zowel mentaal als fysiek? Hoe sta je op dit moment in het leven, relationeel, professioneel? Hoe is het met je gezondheid? Welke uitdagingen zijn er, en hoe ga je daar mee om? Zijn er bepaalde zaken die je kunt aanpassen, verminderen, of vermijden? Verder kijk ik naar voedingspatronen, en ademhaling.

Wanneer je bij mij een coaching traject start, onderzoeken we samen welke thema's er voor jou op dit moment het belangrijkste zijn. We maken samen een actieplan, stellen doelen vast, en bespreken de mogelijke invulling van jouw traject. Tijdens een traject kun je gebruik maken van al mijn kennis en vaardigheden. Naast praktische tips, bied ik je handvatten om beter om te kunnen gaan met stress, vermoeidheid, onzekerheid en slapeloosheid.

Tijdens een traject kijk ik samen met jou onder meer naar je:
- Vaste patronen
- Kernwaarden / kern overtuigingen
- Voeding / suppletie
- Beweging / slaap


Een coaching traject bestaat meestal uit 5 sessies. In een traject pas ik verschillende methodieken toe, waaronder 1-op-1 coaching, mindfulness / meditatie, nlp, en adem coaching. Mijn praktijk is gelegen in Bussum, en in Hilversum beschik ik tevens over een coaching ruimte. Wil je liever een keer online afspreken, is dat ook een mogelijkheid.

Ik zie er alvast naar uit je te mogen ontmoeten! Scrol naar boven om een intake gesprek in te plannen, of vul je gegevens onderaan deze pagina in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Deze soorten coaching bied ik aan:

In deze soorten coaching ben ik gespecialiseerd:

Opleidingen

Psychosociaal Counsellor Coach NHA - 2020 - Heden
Bachelor Gezinswetenschappen Hoge School en Universiteit Schaerbeek (BE) - 2011 - 2014
Coach foundation Gort Coaching - 2020 - 2021

Certificaten

Adem coach Herleva - 2020
Personal Coach Centrum voor Afstandsonderwijs Antwerpen - 2012
Bewustzijnscoach Centrum voor Afstandsonderwijs Antwerpen - 2013

Coach vormen:

Methodieken:

Energetische coachenSystemisch coachenIntegraal coachenPositieve psychologie coachenOplossingsgericht coachen

Afbeeldingen

Samen onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in. Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen komen wij met elkaar in contact!

Versturen
Mijn locaties
Kaart bekijken
Mijn beoordelingen - gemiddeld beoordeeld met een 0 uit 0 beoordelingen Review toevoegen Lees alle beoordelingen
Review toevoegen
A. Algemene vragen
B. Jouw ervaring met Dyveke Uw beoordeling is van invloed op de score
Algemeen
Wat is je algemene indruk van de coaching/begeleiding?
Coach
Wat vond je van de inzet en betrokkenheid van de coach?
Wat vond je van de flexibiliteit van de coach?
Inhoud
Wat vond je van de toegepaste methodes en de vakkkennis van de coach?
Wat vond je van de professionaliteit van de coach?
Effectiviteit
Hoe beoordeel je het resultaat van de coaching/begeleiding?
Organisatie
Wat vond je van de faciliteiten (vb locatie, of online mogelijkheid) die de coach aanbiedt?
Hoe was de bereikbaarheid van de coach?
Hoe beoordeel je de sfeer tijdens het traject?
C. Kun je ons iets meer vertellen? Het duurt maar een minuutje!
Verstuur review
ThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnailThumbnail

Altijd persoonlijke begeleiding beschikbaar

Kies voor een (gratis) telefonische intake, verhelder je coachvraag en krijg een nog betere match. Daarnaast staan wij altijd voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden.

Bel ons op 085 301 39 22
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar het contactformulier
Een moment ogenblik a.u.b...