Inloggen
Beoordeeld met een 9.4

GRATIS ONTWIKKELADVIES TERUG VANAF 1 DECEMBER 2020!!!

Nederland leert door geeft mensen inzicht in de kansen die zij hebben op de arbeidsmarkt. Juist in deze onzekere tijden is het van belang dat mesnen zich blijven ontwikkelen om hun kansen op de arbeidsmarkt goed te kunnen blijven benutten. De Nederland leert regeling zorgt ervoor dat niet alleen werknemers in loondienst kunnen profiteren van de regeling maar ook flexwerkers, zelfstandigen en zzp'ers kunnen profiteren van de regeling. De regeling houdt in dat deze mensen vanaf 1 augustus geheel kosteloos gebruik konden maken van een ontwikkeltraject bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Deze gekwalificeerde loopbaanadviseur of loopbaancoach kan je helpen op verschillende gebieden namelijk:

  • Inzicht geven op het toekomstperspectief bij hun huidige baan
  • Inzicht geven op de kansen op de arbeidsmarkt
  • Helpen bij de keuze van scholing of bijscholing
  • Tips voor het vinden van een nieuwe baan 
  • Tips voor het solliciteren 

Er werd een subsidie loopbaan coaching  van 14 miljoen euro vrijgemaakt om dit allemaal samen met de loopbaanadviseurs en loopbaancoaches gratis te kunnen regelen. Met deze subsidie konden 20.000 mensen gebruik maken van het gratis loopbaanadvies traject.

Begin september liet het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid weten dat het maximum aantal adviezen bereikt was en de subsidie dus op was. Dit betekende voor de werknemers dat je je niet meer kon inschrijven voor een gratis advies. 

Maar er is goed nieuws, het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid liet weten dat de subsidieregeling vanaf 1 december weer gaat lopen. Dat betekent dat je weer een geheel kosteloos ontwikkeltraject kan beginnen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur of loopbaancoach. Je kan dus weer een coach of adviseur zoeken die meedoet aan de actie, je ontvangt dan een gratis loopbaan advies. 

Vind via Coach Circle een loopbaancoach bij wie je gebruik kunt maken van deze regeling en claim direct 700 euro voor een gesubsidieerd ontwikkeltraject.  


 

 

'our only limitations are those we set up in our own minds'

Ben jij niet meer zeker van jouw baan? En wil jij een professioneel loopbaanadvies gratis ontvangen? Neem dan een kijkje op Coach Circle, hier vind je coaches die mee doen met subsidie loopbaancoaching. Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een coach naar jouw keuze. 

Ben jij nou zelf een loopbaancoach? En wil jij graag een plekje op ons platform? Neem ook dan een kijkje op Coach Circle voor alle informatie, en meld je vandaag nog aan als coach!

 

Ben jij opzoek naar een coach?

Stap 1

Ontdek onze coaches en verfijn je zoekopdracht met behulp van de filtermogelijkheden in het scherm.

Stap 2

Bekijk het coachprofiel en plan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de coach die bij jouw wensen past.

Stap 3

Start jouw coachingstraject om hét fundament te leggen voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

Ben jij zelf een coach en focus jij je liever op de dingen waar jij goed in bent?

Meld je nu aan op ons platform!

ONZE COACHES

Met zijn allen coachen we. Ieder op een eigen vakgebied maar allemaal met hetzelfde doel. Ervoor zorgen dat hét fundament gelegd wordt voor een gelukkiger leven. Diep van binnenuit.

WAARDEVOLLE ERVARINGEN

Van mensen die inmiddels gebruik gemaakt hebben van het Coach Circle platform:
Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen. - Manon
Mijn coachtraject is voor mij erg zinvol geweest. Opvallend vond ik dat er echt een omgeving werd gecreëerd om jezelf te kunnen zijn. Ook kwam er meer uit mezelf dan dat ik vooraf wist dat erin zat. Ik kan zeggen dat mijn doel is bereikt. Mijn traject heeft mij een enorme boost gegeven om de lat minder hoog te leggen voor mezelf. - Davy
Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren. - Jeroen
Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest. - Deborah
 
Bore-out coachingBudget coachingBurn-out coachingCompetentie coachingDating coachingExecutive coachingGezinscoachingHealth coachingIntuïtieve coachingKinder coachingLife coachingLoopbaan coachingMeditatie coachingOndernemerscoachingOpruim coachingOrganisatie coachingOutplacement coachingPerformance coachingRe-integratie coachingRelatie coachingRouw coachingSales coachingScheidings coachingSport coachingStress coachingTeamcoachingYoga coaching

AANMELDEN ALS COACH

Meld je aan als coach door je via onderstaande pagina aan te melden.

Veel gestelde vragen

Voor een direct antwoord!
Een moment ogenblik a.u.b...