Inloggen
Beoordeeld met een 9.2

Twijfel jij nog om gebruik te maken van ons platform? Lees dan vooral deze reviews door en krijg een beeld van de ervaringen van coaches en coachees die jou voorgingen!

Samen zijn wij in staat om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gelukkiger leven. Wij willen dat jij gelukkig wordt van ons platform en daarom vragen wij jou om je ervaringen met ons te delen, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren! Laat jij een review achter? Dit kan via één van onderstaande onafhankelijke websites of via het review formulier onderaan.

Geef je mening!

Wat vindt je van ons? Laat het hieronder weten?

Welke beoordeling geef je ons?

Bekijk onze review richtlijnen voor het schrijven van een review.

Verstuur beoordeling

Beoordelingen

Coach Circle wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2 uit de 10. Lees hieronder de reacties van klanten

Nikkie ( 10/10 )

Coach Circle heeft mij direct positief verrast. Nog voordat het platform überhaupt live was, had ik al mijn eerste coachingsopdracht binnen vanuit het Coach Circle netwerk. Mooi om te zien hoeveel impact Coach Circle al maakt en dat kan alleen maar meer worden. Ik kijk uit naar de livegang op 1 oktober!

05-03-2020
Antoine ( 10/10 )

Prettige samenwerking met Coach Circle. Twee gedreven onderneemsters die weten waar ze mee bezig zijn.

05-03-2020
Mark ( 10/10 )

Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen.

05-03-2020
Ravenna ( 10/10 )

Erg tevreden over de dienstverlening van Coach Circle.

05-03-2020
Eline ( 10/10 )

Super fijn om met Marieke en Helmie samen te werken. Het voelt echt als samen werken om coach te zijn op coach circle! Zij werken op een toffe manier aan het platform waardoor iedereen er beter van gaat worden

29-02-2020
Tim ( 10/10 )

Toen ik eenmaal de stap had genomen om een coachtraject te gaan doen was het lastig om de juiste coach te vinden. Door Coach Circle had ik snel overzicht van de coaches in mijn omgeving en kon ik online een selectie maken. Fantastisch!

30-01-2020
- Deborah ( 8/10 )

Mijn coachtraject heb ik ervaren als professioneel maar met een warme deken. Voor mij is het boven verwachting nuttig geweest.

16-09-2019
- Jeroen ( 8/10 )

Ik heb prettige sessies gehad die ook een daadwerkelijke uitkomst hadden. Mijn coach was in staat om tot de kern te komen. Coaching heeft mij goed geholpen om uit mijn comfortzone te komen en ook handvatten te krijgen om in het dagelijkse leven onderdelen te verbeteren.

16-09-2019
- Manon ( 8/10 )

Tijdens mijn coachtraject wist mijn coach de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door te vragen. Dit heeft mij aan het denken gezet en mijn ogen geopend. Waar ik soms enorme vragen had, wist mijn coach met de juiste vragen en methodieken antwoord te geven of zelfs mij zelf het antwoord te laten geven. 
Ik heb ervaren dat elke sessie leerzaam was of voldoening gaf. Daarnaast heb ik handvatten gekregen die ik nu en in de toekomst kan blijven gebruiken. Hierdoor heb ik er niet alleen op de korte termijn wat aan, maar ook op de lange termijn. En ik denk dat dit het belangrijkste is, dat je coach je een stap verder helpt, maar je het uiteindelijk op eigen kracht kunt doen.

16-09-2019
- Davy ( 8/10 )

Mijn coachtraject is voor mij erg zinvol geweest. Opvallend vond ik dat er echt een omgeving werd gecreëerd om jezelf te kunnen zijn. Ook kwam er meer uit mezelf dan dat ik vooraf wist dat erin zat. Ik kan zeggen dat mijn doel is bereikt. Mijn traject heeft mij een enorme boost gegeven om de lat minder hoog te leggen voor mezelf.

04-09-2019
Een moment ogenblik a.u.b...