Inloggen
Beoordeeld met een 9.5

Geldig e-mail adres
Omdat we alleen betrouwbare reviews op Coach Circle willen, hebben we jouw e-mailadres nodig. Je ontvangt een e-mail ter verificatie om te controleren of het een actief e-mailadres is. Je e-mailadres wordt verder niet getoond op onze website.

Onderbouw jouw beoordeling
Het is verplicht om naast de cijfers ook een toelichting in te voeren van minimaal 100 tekens (ca. 20 woorden). Voer hier een tekst in die van toegevoegde waarde is voor een andere coachee die overweegt een coach te boeken.
Denk aan je taalgebruik

Houd het leesbaar.
Vermijd het gebruik van veel hoofdletters en interpunctietekens. Gebruik correct taalgebruik, controleer de spelling en gebruik geen scheldwoorden of kwetsende taal.

Geen belangenverstrengeling
Medewerkers of belanghebbenden van aanbieders van coaching mogen geen ervaringen plaatsen. Om deze reden wordt het IP-adres van de plaatser opgeslagen.

Wij behouden ons het recht voor om reviews niet te plaatsen of te verwijderen als deze  in strijd zijn met bovenstaande richtlijnen en/of als het volgende van toepassing is:

Ongepaste inhoud.
We kunnen ervaringen verwijderen die ongepaste, onware of onwettige inhoud of een verwijzing naar dergelijke inhoud bevatten.

Oneigenlijk gebruik
Reviews zijn bedoeld om jouw persoonlijke ervaring met een coachingstraject bij een specifieke coach te beschrijven en/of je ervaring met het Coach Circle platform. Plaats geen reviews op basis van ervaringen van anderen, of die niet gaan over de specifieke coach en/of Coach Circle. 

Een moment ogenblik a.u.b...